Teststrikker til Skagerak Cardigan

Processed with VSCO with hb1 preset

Skagerak Cardigan

Jeg søger en teststrikker til at strikke størrelse 2xl (brystmål 114 cm) af Skagerak Cardigan.

Du skal være en erfaren strikker, som er velbevandret i at læse opskrifter. Det er vigtigt, at du strikker jævnt og hverken for løst eller fast. Du skal følge opskriften til punkt og prikke, så du efterfølgende kan komme med feedback på både layout, opskrift og pasform på det færdige arbejde. Derfor er det også vigtigt, at du passer størrelsen, så du kan prøve den bagefter og evt. undervejs. Du skal have tid til at gå i krig med den med det samme, og kunne være færdig inden for 2-3 ugers tid (hurtigst muligt).

Cardiganen monteres med Gros grain bånd og trykknapper – men du er også velkommen til at strikke knaphuller eller lade den være uden lukning, hvis du foretrækker.

Garn, gros grain bånd og opskrift får du tilsendt af mig. Trykknapper eller eventuelle knapper skal du selv stå for. Du må beholde det færdige arbejde – jeg vil blot gerne låne den kortvarigt til et fotoshoot:)

Skagerak cardigan er hurtig at strikke på pind 4,5 mm. Den strikkes i Alpakka Tweed fra Du Store Alpakka i farven Oliven. Garnet er en FRYD at strikke i, så jeg lover for en god oplevelse både undervejs og bagefter.

Send mig en mail på hvadbiertaenker (a) gmail.com, hvis du har lyst til at gå i krig med opgaven. Skriv lidt om dig selv, din erfaring og gerne, om du er interesseret i at være fast teststrikker (jeg mangler i denne str). Hvis du har Instagram konto/FB side eller blog, så link gerne her til også.

Glæder mig til at høre fra dig 🙂


Kh Cecilie ♥

 

Bogmærk Permalink.

Et svar til Teststrikker til Skagerak Cardigan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.