Julegave konkurrence – vind et lækkert hæklenålesæt fra Drops (Give Away)

 

needle16-2I samarbejde med Rito.dk, skyder jeg en lille julegave konkurrence igang, hvor du kan vinde et lækkert sæt hæklenåle fra Drops. Sættet består af 9 hæklenåle i størrelser fra 2 mm – 6 mm, som alle har hver sin farve, hvilket jeg synes er vældig smart, og så kommer de samlet i en fin taske. Læs mere om sættet HER!

Rito.dk er et lille webbaseret firma, som startede op for 11 måneder siden, og som allerede har gjort sig godt bemærket blandt sine kunder med deres gode og venlige service og hjælpsomhed. De bliver ofte nævnt i strikkeforums, og selvom jeg faktisk ikke har handlet hos dem før, tør jeg alligevel godt give min anbefaling af både servicen og det gode udvalg. Rito.dk er nemlig en Drops Superstore, og det betyder, at de fører et fuldt udvalg af Drops kvaliteter. Derudover har de et godt udvalg af strikketilbehør – blandt andet den famøse strikkemølle, som jeg lige om lidt vil klikke hjem til mig selv – For strikkeudstyr, det kan man da aldrig få for meget af, vel?

*******

For at deltage i kokurrencen, skal du smide en kommentar til indlægget her, og fortæl gerne, hvad dit næste hækleprojekt skal være.

Vinderen trækkes d. 20 december efter kl. 12

(Konkurrencen er begrænset til residenter inden for EU samt Grønland, Færøerne, Norge, Island og Schweiz)

*******

In collaboration with Rito.dk I’m launching a Christmas Give Away. Rito is putting a sweet set of Crochet needles from Drops up for grabs. This Hook set contains 9 crochet hook s from 2 mm – 6 mm all in different colours to make it easy to find the right one without trying to make out the small markings on each hook (which always seems to disapear)

To enter comment on this post by 20th og december at noon – winner will be announced on the blog.

(This contest is limited to residents in Europe, Greenland, Faroe Islands, Norway, Iceland and Schwitzerland)

Held og lykke

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

218 svar til Julegave konkurrence – vind et lækkert hæklenålesæt fra Drops (Give Away)

 1. Anne-Dorte Spaanhede siger:

  Dét sær vil jeg gerne vinde! Efter mange år som strikker er jeg lige begyndt at hækle og drømmer om at finde selvtillid og evner til at hækle det fine rombetæppe fra pescno – mon ikke de lækre hæklenåle vil være en god hjælp 🙂

 2. Line Skjøt siger:

  Næste hækleprojekt er et tæppe/måtte til badeværelset 🙂

 3. to vrange siger:

  Jeg strikker masse, masse – men jeg er ikke noe god på hekling. Drømmer om å starte forsiktig (!) med å hekle et kjempedigert teppe til sofaen, men da trenger jeg skikkelige heklenåler først! 🙂

 4. Kamille Parsgaard siger:

  Jeg ville endelig gå i gang med de amigurumier jeg så længe gerne har villet lave 🙂

 5. Uh de er godt nok fine 🙂

  Jeg vil gerne hækle nogle sjove og farverige sovedyr til min niece på 4 år og min nevø på 2 år.

  Mvh. Michelle-Marie

 6. Lisbeth Due siger:

  Uha, dem vil jeg gerne vinde som en gave til min svigermor, som beriger mine børns liv med månedlige gaver i form af lækkert hjemmestrik og hæklerier.
  Jeg ved hun arbejder på en stor hæklet My little pony til min datters første adventsgave.
  Jeg ville elske at forære hende sættet:-)

 7. Camilla siger:

  De fine farvestrålende hæklenåle står allerede på min ønskeliste, så det ville være fantastisk at vinde. De skal bruges til at hækle et gulvtæppe til min datters værelse og lave endnu mere legemad til det lille køkken.

 8. Marie-Louise siger:

  Strikke er jeg god til, men jeg har aldrig lært at hækle for jeg får krampe i hånden af at holde på nålen. Dette sæt ser ud til at være bedre at holde på, så hvis jeg vinder, vil jeg bede min 11-årige datter om at lære mig at hækle (jubi, for gode håndarbejdslærere).

 9. Annis siger:

  I would really love to win this! It would be nice to own a set of hooks all from the same brand, now my hooks are really different in size!

 10. Maria Føns siger:

  Jeg er i gang med en lille blæksprutte som skal gøre gavn hos min venindes for tidlig fødte lille søn. Bagefter skal jeg i gang med et babytæppe til ham 🙂

 11. Sanne siger:

  Super fine! De vil jeg gerne have 😀 Mit næste hækleprojekt er en ‘Merle og Magne’ tunika til min datter <3

 12. Line Vinther siger:

  Hvis jeg vandt det sæt, ville jeg gå i gang med at lære at hækle. Jeg har længe gerne ville det, da jeg strikker 🙂

 13. Mette Damgård siger:

  Mit næste hækle projekt er en barnevognskæde – og den skal være rød eller blå ved jeg ikke endnu 😉

 14. Jeg skal igang med at hækle et tæppe til min søn. Jeg hæklede et tæppe til ham, et babytæppe, men det er lillebitte. Han svøber sine ben i det, men det er så lille, så vil lave et nyt til ham, som han rigtig kan svøbe sig i 🙂

 15. Sine siger:

  Jeg skal hækle en masse forskelligt legemad til mine to unger, som lige har fået et flot køkken i fødselsdagsgave 🙂

 16. Mie Jensen siger:

  Jeg har 1 god hæklenål, som sidder i mit evighedstæppe. Jeg vil gerne hækle andre ting – både med tyndt og tykt garn, men det er svært, når mit udvalg af hæklenåle ikke er større end den ene nål 😉 Derfor vil jeg elske at vinde dette flotte, farverige sæt – så jeg kan komme videre i hækleverdenen 😉

 17. Julia siger:

  Årh, et lækkert sæt! Det vil jeg gerne vinde, det kunne være lækkert at have hæklenålene samlede i sådan et pro-kit. Kvaliteten ser god ud

 18. LineB siger:

  Har nu i årevis været i gang med et lappetæppe. Har over 100 lapper. Mon ikke denne gevinst kan motivere mig til at få dem hæklet sammen. Jeg tror det næsten

 19. Cecilie siger:

  Det sæt vil jeg meget gerne vinde! Mit næste projekt er et sommer babytæppe. Jeg hækler ikke så hurtigt og de ledige timer til krea er få så jeg må hellere snart komme i gang – selvom jeg først har termin til juni 2015.

 20. Helle Kjeldgaard siger:

  Det ser godt nok lækkert ud det sæt, så håber jeg bliver den heldige. Mit næste hækleprojekt er at få gjort de julehjerter jeg startede på sidste år færdige. Og så har jeg planer om et babytæppe også.

 21. Rikke Simonsen siger:

  Lækker brugbar give away.
  Jeg er igang med julepynt, det er sjovt og smukt..
  Har hæklet juletræstæppe på nål 6, det er blevet godt, glæder mig til juletræet står på det..
  God dag / Rikke

 22. uhh, dem vil jeg vildt gerne vinde. Jeg veksler mellem strikke og hækleprojekter hele tiden, så nyt hæklegrej vil være fedt. Pt. er det Lutter Idyls flotte harlekinspuder, som jeg hækler, men jeg har også planer om et stort lappetæppe, a la det, jeg tidligere har hæklet (se min blog). Krydser fingre og tæer, strikkepinde og hæklenåle på at jeg vinder 🙂

 23. Tanja siger:

  Uhh lækre nåle. Næste projekt er en merle og magne bluse til lillemanden og et uld tæppe til ekstra varme i barnevognen.

 24. Xandra siger:

  Meget fint sæt! Det kunne jeg godt bruge.
  Mit næste projekt er en lalylala dukke, og det bliver nok Bina.
  Glæder mig så meget til at komme i gang 🙂

 25. Ulla Møller siger:

  Det sæt er på min ønskeseddel – og jeg vil hækle krammedyr og legemad til mine børnebørn.

 26. Jannie Aaen siger:

  Mit næste hækleprojekt bliver rensdyrer Rudolf:-)

 27. Dittemor siger:

  Fra 1. februar af pendler jeg fra københavn til nykøbing falster – og i bussen har jeg tænkt mig at forsøge mig med at hækle firkanter til et stort tæppe – et evighedprojekt jeg ikke før har turdet men mon ikke 3 1/2 times transport pr. arbejdsdag i 8 mdr er nok til at få produceret lidt firkanter? Hæklenålene ville i hvert fald hjælpe mig på vej 🙂

 28. Birgitte siger:

  Ih dem vil jeg gerne vinde. Tja, ved ikke helt hvad mit næste projekt skal være, da jeg pt har gang i et grannystripes tæppe til sofaen, påbegyndt KB abe og så er der også lige gang i strikkepindene med Arvingen til min svigerinde….

 29. Anne Rønnov Christesen siger:

  Jeg er ny inden for hækling, og vil meget gerne i gang med, at hækle et indkøbs-net.

 30. Astrid siger:

  Sikke en præmie, den vil jeg gerne vinde! Mit næste hækleprojekt er en trøje til mig selv 🙂

 31. Stine siger:

  Mit næste hækleprojekt skal være en nissehue efter din opskrift 🙂 Og jeg vil gerne vinde de fine hæklenåle!

 32. Tove Lykkegaard siger:

  mit næste projekt bliver små søde hæklede ting til mit kommende barnebarn – nr. 5 i rækken <3

 33. Ditte siger:

  Sikke en flot give-away! Mit næste projekt er at hækle en slaske dukke til min datter!

 34. tina nymann siger:

  Det er lige mig, der skal vinde, for jeg har kun hæklet kanter på cardigans indtil nu og vil virkeligt gerne igang med at lære det, sådan rigtigt, du ved:-) – og så mangler jeg jo hæklenåle, ikke…?

 35. Stine siger:

  Nej, hvor fint og smart! Sådan et sæt kan jeg da ikke leve foruden! :O)
  Jeg satser på, mit næste hækleprojekt bliver et Lutter Idyl’sk tæppe fra Lutter Løkker 🙂

 36. Jytte siger:

  Jeg vil lære at hækle, der må sådan et sæt lige være sagen….

 37. Anne Sofie siger:

  Hvor er de lækre! Næste projekt bliver vist en babycardigan 🙂

 38. Anette siger:

  Mit håb er, at jeg kan få hæklet et lækkert tæppe, men mangler hæklenålene for at komme i gang. Så håber gevinsten bliver min.

 39. Hanne Juel siger:

  Min næste hækle projekt er at hækle en par fisk, som skal bruges til julekalender gaver 🙂

 40. Maria R siger:

  Det sæt ville jeg gerne vinde – jeg ville forære det til min mor som elsker at hækle 🙂

 41. Simone siger:

  Mit næste hækle projekt, er den søde flodhest Vivi 🙂

 42. Lækkert sæt 😉
  Jeg vil lære tunesisk hækling og vil gerne hækle en pude 😉

 43. Eva T siger:

  Det næste jeg skal lave er et tæppe af hæklede lapper:-)

 44. Jeanette hegaard siger:

  Man bliver da helt glad af at se på de farver

 45. Joan /For enden af regnbuen siger:

  hold da op hvor ser det lækkert ud det sæt….måtte gerne ryge hjem til mig. Jeg kan desværre ikke beslutte mig for et enkelt næste hækleprojekt. Jeg er lige gået i gang med at hækle en postmand Per til en adventsgave, skal have hæklet lidt julepynt, hækle en babykjole, hækle en boysen abe efterligning mm. Alt står på en snarlig to do liste.

 46. Maria Ingvardsen siger:

  jeg kunne godt bruge nogle nye hækle nåle. for har en plan om at der skal hækles en masse sjove dyr til mine veninders børn.

 47. Louise siger:

  Hej
  Jeg er endnu ret ny i hækling, så det er indtil videre kun blevet til et meeeeget langt halstørklæde, en pude og de berømte harlekinshåndklæder

 48. Mette siger:

  en elefant designet af Stine Hoelgård (stavet sådan cirka ;-)) til kommende baby.

 49. Lækkert. Mit næste hækleprojekt er en Olaf bamse fra Frozen.

 50. Pia siger:

  Jeg tror mit næste hækle project skal være en natmaske, så jeg kan sove bedre.

 51. Cecilie L G siger:

  Jeg skal for første gang være moster til Maj og jeg glæder mig så meget! Den lille bebs skal forkæles med et fint hæklet barnevogns tæppe med bobler og en matchende hæklefant 😀

 52. Diana siger:

  Uhh, det kunne jeg godt tænke mig at vinde. Så ville jeg bruge det til det næste tæppe, som jeg skal hækle. Ved endnu ikke hvad det skal være for et, men rombetæppet er snart færdig, og så bliver der plads til et nyt på nålen 😉

 53. Conny siger:

  Sådan et sæt ville lande belejligt her hos mig, jeg har kun ældgamle, tynde og bøjede hæklenåle. Jeg er i gang med et cookiemonster og skal også gerne nå Elmo inden den 1 december – har lovet en kalendernisse at hjælpe med nogle pakker 🙂

 54. Elin Knudsen siger:

  Næste mange projekter er “tykke nisser”og ” Skinny Hearts”til alle vennerne som julehilsen…..

 55. Nina siger:

  Jeg ville bruge sættet til at hækle en hue til mig selv – indtil nu er alt jeg har hæklet foræret til andre. Nu er det min tur 🙂

 56. Kirsten Toft siger:

  Mit næste hækleprojekt er julegaver, de der små ting som veninderne bliver rigtig glade for; nøglesnore, grydelapper, sokker og små dyr til deres børn. De er nemme og hurtige at lave men skaber så meget glæde:)

 57. Marianne Griése siger:

  Jeg vil gerne hækle nogle seje puder til sofaen.

 58. mit næste projekt er 2 flodheste, som jeg skal hækle til min datter:)

 59. Liselotte Kjær siger:

  Næste hækleprojekt er en hue og babytæppe.

 60. Katrine Gunnersen siger:

  en flagranke til juletræet

 61. birgitte søgaard siger:

  Uh et lækkert sæt. Mine næste projekter er helt klart julepynt bl.a nogle snefnug

 62. Nynke siger:

  Oeh u realy love those needles!and i can use them

 63. Lærke lyhne siger:

  Åh hvis jeg vandt dette hæklesæt, ville mit næste projekt blive en hæklet flodhest (bamse) i regnbuens farver til min nye nevø!

 64. Ane Lykke Nielsen siger:

  Næste hækleprojekt er uden tvivl et par fine huer i uld til mine tvillinger på 2 1/2 🙂

 65. Lise siger:

  I have been working on a giant granny square blanket for ages now, so I am not sure I can imagine yet what my next crochet project will be. Maybe some Christmas decorations?

  Thanks for the lovely giveaway!

 66. Astrid siger:

  Hvor er det et lækkert sæt. Jeg er fan af hæklede kanter og borter, så det vil jeg helt sikkert bruge det til.

 67. Lea siger:

  Jeg vil benytte den sidste “søde ventetid” på at hækle en julekjole til den datter jeg venter mig. Så håber jeg tiden går lidt hurtigere eller i hvert fald hyggeligere 🙂

 68. Hanne Black siger:

  lækkert og flot sæt – hækler julepynt og dejlige lækre tørklæder her til vinter

 69. Anette siger:

  Jeg skal vist ikke i gang med flere hækleprojekter, før jeg er færdig med Arne og Carlos’ blomstertæppe, et tykt restetæppe, et granny stribes i bomuldsrester, endnu et tæppe fra hvem-er-det-nu-det-er, snefnug fra min nye bog. Der er 100, jeg er nået til nr. 13. Og grydelapper til min stedmoder. Og en fugl fra Simply Crochet… Hold nu op, jeg behøver de lækre hæklenåle… 🙂

 70. Lene Hansen siger:

  Jeg har et taeppe i tankerne. Er foerst for alvor begyndt at haekle dette aar efter mange aars strikken. Armene kan ikke holde til mere strikkeri, men det gaar fint med at hakle. Kunne virkelig bruge det flotte saet ツ

 71. Helena siger:

  Jeg vil utrolig gerne flette harlekinstæppet

 72. Lene siger:

  lækker sæt

 73. anna siger:

  Glæder mig til at komme igang med en hæklet cardigan 🙂

 74. Emilie siger:

  Jeg har noget Drops-garn tilovers fra et tidligere strikkeprojekt, som jeg har tænkt mig at hækle en hue af. Det er jo efterhånden ved at være lidt koldt for ørerne udenfor… Det ville være dejligt at kunne udskifte nogle af de gamle hæklenåle med hårde plastikgreb, som jeg ligger inde med.

 75. Jannie siger:

  jeg er nybegynder, men elsker allerede at hækle 🙂
  Mit næste projekt er Rudolf med den røde tud, og så har jeg også lige spottet et par lækre ting her på din side, som jeg vist også skal prøve kræfter med 🙂

 76. Jette siger:

  Hvor vil jeg ønske de bliver mine. Jeg er i gang med et stort tæppe, og min hæklenål er rødglødende og snart slidt. Jeg har ingen nye hækleprojekter i tankerne – tæppet tager lang tid endnu 🙂

 77. lene siger:

  Jeg ville hækle min datters firkant:-) som kan ses på http://www.frktved

 78. Sara siger:

  Det kunne være dejligt med sådan nogle lækre hæklepinde. Mit næste projekt er hæklet julepynt.

 79. Gilette siger:

  Jeg ville elske at vinde disse skønne sager – mit næste hækleprojekt er et bølgetæppe til min skønne veninde, så hun også har et til sit kolonihavehus “Feddet”.

 80. Trine siger:

  Lækker lækker gave, go med den mængde garn der efterhånden er løbet gennem mine hæklenåle, må jeg vist godt ønske mig nogle ny 🙂
  Mit næste hækleprojekt er endnu en hue til Aksel, men med et tvist kan jeg afsløre 🙂

  Trine // kvalitid.dk

 81. Ditte siger:

  Uh, dem gad jeg godt vinde! Tror mit næste hækleprojekt skal være lidt julepynt. Mvh. Ditte

 82. Janne siger:

  Ej det vil jeg gerne vinde

 83. Sabrine Rigmor Rasmussen siger:

  Jeg er først lige begyndt at lærer at hækle, så de skal bruges til at først lave en masse simple ting så jeg kan blive endnu bedre 🙂

 84. Thea siger:

  Orv, tænkte netop på jeg godt kunne tænke mig at prøve nogle med skaft 🙂
  Jeg er i gang med en stjernebold og overvejer en hæklet top til mig selv i retrostil

 85. Judith siger:

  Sikke en flot give away. Jeg tror mit næste projekt er en masse hæklede grøntsager og frugter til børnenes legekøkken 🙂
  Kh Judith

 86. Line siger:

  De hæklenåle er så lækre, de står allerede på min ønskesedlen til jul. Jeg er lige for tiden på vej igennem opskrifterne i “Lutter Løkker”. Men det store lige nu er juletræstæppet.

 87. Aldrig gå ned på godt grej! 🙂

  Næste gang jeg smider strikkepindene til fordel for hæklenålene skal det vist være for at supplere lidt op på legemaden til vores drengs køkken.

 88. Marlene siger:

  Næste projekt er en kjole til min pige Ida, og jeg glææææder mig til at komme igang :o)

 89. Mette siger:

  Uh, at vinde et ekstra sæt nåle;) jeg vakler mellem at hækle en Lalylala eller en drage til min dreng.

 90. Pernille siger:

  Åh luge hvad jeg mangler. Er lige gået på barsel og har sat mig for at nu skal jeg lære at hækle! Er ved at hækle en rangle til baby men babyfutter er næste projekt!

 91. Maria Gjellerup møller siger:

  Næste projekt er pandebånd, grydelapper, halstørklæde, sjal osv osv osv. Hvem der dog bare havde 25 timer i døgnet!

 92. Hanne Aaserud siger:

  Jeg begynte å strikke skikkelig for tre år siden og har blitt hektet. Nå lærer jeg meg å hekle. Jeg vil faktisk prøve meg på Christmas-stocking-star fra bloggen. Den er nydelig 🙂

 93. Lone siger:

  Jeg hækler blæksprutter til for tidligt fødte, og nye hæklenåle er lige hvad jeg mangler til projekterne.

 94. Lise G. siger:

  Jeg hæklede rigtig mange savlesmækker til min datter for 18 år siden, men har ikke rigtig gjort noget ved det siden. Drømmer dog om at komme i gang med at hækle, men jeg ejer kun en enkelt hæklenål, så dette sæt vil være meget kærkomment hos mig. Jeg vil rigtig gerne hækle et tæppe.

 95. Susan siger:

  Min næste projekt må blive en hundeseng…. 🙂 Jeg hækler hundesenge som jeg sælger til fordel for et projekt som hjælper gadehundene i Nepal. Der kommer man langt for pengene, og det er en god fornemmelse at kunne hjælpe dernede.
  Mange glade hilsner Susan

 96. Katrine Fischer siger:

  Ej hvor er det et super fedt sæt…!! Jeg påtænker at hækle en masse små mad ting til den børnehave jeg arbejder i…men jeg kunne nu godt finde på at dele disse lækre redskaber med min veninde der brændende ønsker sig at lære at hækle…så skal vi bare finde tiden til at sætte hende i gang

 97. Camilla Michelsen siger:

  Lækkert!
  Mit næste projekt bliver juletræer 🙂

 98. Maria Jacobsen siger:

  Det sæt vil jeg gerne vinde 🙂 Jeg er lige nu i gang med at hækle den første ud af tre nissehuer til mine børn. Herefter står der et par hæklede puder til julegaver på listen 🙂

 99. Nanna siger:

  Uh, dem ville jeg gerne vinde. Jeg kan faktisk ikke hækle endnu, men har aftalt med min mor, at jeg skal lære det under min anden barsel, der lige er gået i gang.

 100. Tine siger:

  Fedt sæt – det vil jeg gerne vinde.
  Jeg er i gang med at hækle nye håndklæder til køkkenet 🙂

 101. Gitte siger:

  Jeg vil gerne hækle et tæppe fra “Lutter løkker” og gerne i voksenstørrelse 🙂

 102. Camilla siger:

  jeg skal have gjort den hue færdig som jeg starter på sidste år

 103. Betina siger:

  Wow dem vil jeg gerne vinde! 😀 Har gang i barselsgaver for tiden. Kender intet mindre end 4 par der har baby i vente, så hækles det skal der! 😉

 104. May siger:

  Det sæt ser rigtig lækkert ud. Mit næste projekt er en uro til min kommende nevø eller niece 🙂

 105. Johanne siger:

  Et juletræstæppe. Kan vist lige nå det hvis jeg skynder mig..(Og vinder :-))

 106. Joyce Busch siger:

  Jeg vil meget gerne deltage, da jeg har hørt så meget godt om de hæklenåle =)
  Mit næste/første hækleprojekt er at lære at hækle.
  Har set mig lun på flere projekter, bl.a. et “rombe-tæppe”, din julesok-stjerne og så det der regnbue-hjerte tæppe der florerede for nogle år siden.
  Er det mon lige at tage munden for fuld, når man ikke ved hvordan man holder på nålen endnu?

  Hilsen Joyce

 107. Sabine siger:

  Jeg mangler virkeligt nogle gode hæklenåle!!!!! Jeg vil gerne hækle en lille varm kjole til min nyfødte datter 🙂

 108. Marlene Høj siger:

  Et dukketæppe til min datters dukker 🙂

 109. Åh, det sæt vil jeg mægtig gerne vinde. Mit næste projekt skal vist være et babytæppe eller en kjole/trøje til min kommende niece!

 110. Mette siger:

  Skøn præmie i lækre farver! Næste hækleprojekt for mig er en stak hagesmække til nyeste skud på stammen i vores nærmeste familie

 111. Lola siger:

  Hvor fine!! Jeg burde nok blive færdig med et par tæpper jeg har liggende….

 112. Nanna siger:

  Mit næste hækleprojekt er at lave en barnevognskæde med safari dyr til min veninde. Dejligt efterårsprojekt

 113. Mie C siger:

  Hvor er de pæne!
  Jeg vil gerne i gang med et tæppe med Granny stripes.

 114. Anette Ninon siger:

  Jeg skal i gang med at hækle en hue, nu er det jo vinter lige om lidt, så de fine hæklenåle ville være kærkomne.

 115. Helle Kristensen siger:

  Det sæt vil jeg meget gerne vinde. Næste hækleprojekt bliver hue i “rib” fra Lutter idyl

 116. Rikke Werther siger:

  Uh, hvor ser de lækre ud.
  Er nybegynder ud i hækling, så mangler godt værktøj.
  Jeg drømmer om at gå igang med et tæppe – ala Klodshans.
  God jul 🙂

 117. Uh de er fine. Jeg tror mit næste projekt bliver at få afsluttet noget af alt det jeg har gang i og så en babykjole 🙂
  /Jeanet

 118. Gitte Lind Andersen siger:

  Hvis jeg vinder disse fine hæklenåle skal det være startskuddet til at hækle et flot stort uldtæppe.. ! 🙂

 119. Sandie Sørensen siger:

  Dét sæt ville jeg så super gerne vinde!

 120. Kathrine siger:

  Hvis jeg vinder sættet vil jeg gå igang med at hækle den elefant-bamse, som jeg har haft garn liggende til længe.

 121. Lise Overgaard siger:

  Sidste sommer hæklede jeg et stort tæppe. For ca en måned siden var jeg så uheldig at brænde flere huller i det , store huller

 122. Anita siger:

  Nej, hvor er de fine!

  Mit næste hækleprojekt er en retrokjole til mig selv. Garnet er købt.

 123. Mette Andersen siger:

  Med børnebørn i familien, er der mange projekter der kan nørkles med. Det næste bliver et hæklet babytæppe til en kommende baby.

 124. Bettina Baggers Boateng siger:

  Dejligt sæt 🙂 Er i gang med en traktor til Isak og bagefter skal der laves en dukke og legemad bl.a. is og cupcakes 🙂

 125. Lea siger:

  Ih hvor er de fine. Dem ville jeg meget gerne være den glade vinde af 🙂
  Jeg hækler i øjeblikket på en pude med boblemasker (popcornmasker). Den hækles i en farve, men får et fint grafisk mønter pga. boblemaskernes effekt. Næste projekt et hæklet iphone itui.

 126. Louise siger:

  Uha jeg har en masse projekter, der ligger og venter. Legemad til børnene, tøj til børnene- fede tæpper til deres værelser inkl. puf dertil- og så skal jeg for engang skyld prøve at lave noget tøj til mig selv. 🙂

 127. Malene Aastrøm siger:

  Jeg håber jeg bliver den heldige vinder. Mit næste hækleprojekt er flettede julehjerter.

 128. Maja Svenningsen siger:

  Næste hækleprojekt: hæklede låg til syltetøjsglas, som skal bruges til pebernødder og kager….

 129. Julie Mahler siger:

  Mit næste projekt må være at hækle Lille My fra mumitroldene, har fundet opskriften og det hele 🙂

 130. Anne Cathrine siger:

  Uh, et fint sæt. Det ville jeg gerne vinde. Jeg har en idé om at ville hækle en flagranke til juletræet i år, men nu må vi se, om den bliver ført ud. Det kræver nok lige lidt tid :S

 131. Mette Svan siger:

  Jeg skal igang med at hækle juletræer til at hænge op overalt, samt give til familie og venner

 132. Majken Asbæk siger:

  Har lige købt garn til et gulvtæppe til stuen. Så de lækre hæklenåle er mere end velkomne her :0)

 133. Johanne siger:

  Jeg har en meget tech fikseret kæreste og jeg tror derfor at alle vores “dimser” skal have fine etuier. Det kunne han i hvert fald godt tænke sig, and who am I to say no?

 134. Nej, et lækkert sæt. Det må gerne komme hjem til mig. Det næste jeg skal hækle er forskellige snefnug fra bogen “100 hæklede snefnug”. Jeg tænker de skal pynte på julegaverne.

 135. Lærke Duus siger:

  Da jeg er nybegynder i hækleverdenen, kunne det være så fint at vinde dette sæt, så jeg kan komme igang med endnu flere projekter:-)
  Jeg har en, efterhånden, ret stor samling ideer og opskrifter på min Pinterest profil, som det kribler i mig for at få ført ud i livet.

 136. Maja siger:

  Mit næste projekt skal være et sleeve til computeren 🙂

 137. Dina Dehn siger:

  Jeg skal helt klart bruge dem til at lære at hækle små fine bamser og dyr, må være på tide at udvide sin kunnen

 138. Henriette Porsborg siger:

  Jeg vil gerne begynde at hækle et stort tæppe til at putte sig i. 🙂

 139. Jeg er i gang med et ret stort projekt.. Jeg er ved at hækle et gulvtæppe/et tæppe til gulvet til min søn, som kommer til verden om nogle uger, skal ligge på 🙂

 140. Pia christiansen siger:

  Mit næste projekt er Pablo dør-aben. Den er så sød og ved at være uundværlig med min lille søn på 10 mdr. Som undersøger ALT også døre!

 141. Tanja siger:

  Mit næste projekt bliver en hæklet buket til min gamle farmors 90 års fødselsdag 🙂

 142. Mette Bjerregaard siger:

  Dem vil jeg gerne eje! Skal hækle legemad og dyr:)

 143. Maria siger:

  Mit næste hækleprojekt er den årlige julehue til min veninde.

 144. Sidsel Høite Fabricius siger:

  Dem gad jeg godt eje! Mit næste projekt må være at hækle madvarer til min søns legekøkken. Han har ikke fået køkkenet endnu, men jeg forestiller mig, at det tager sin tid, og jeg vil derfor gerne være ude i meget god tid 🙂

 145. Nicoline P siger:

  Åhh det sæt ville jeg gerne vinde.. Ejer stadig ikke noget med “håndtag”.. Mit næste hækle projekt er en vest i muslinge mønster..

  Nicoline

 146. Anja Skidborg Gade siger:

  Er i fuld gang med julegaver til mine svigerforældre – næste projekt bliver nok et lækkert sjal til migselv – så nye nåle ku da være skønt

 147. Michelle Kirk siger:

  Jeg er stadig ret ny i at hækle. Jeg har læst det via youtube med et sæt hæklenåle fra Rema. Jeg valgte at begynde da jeg har en drøm om engang at hækle de søde lalylala dukker til mine børn. Indtil videre har jeg hæklet babytæpper til alle mulige andre og da der stadig er et stykke vej til lalylala dukkerne tror jeg, at mit næste projekt bliver et gulvtæppe til stuen. Eller et tæppe til sofahygge – eller et af de andre 117 projekter jeg drømmer om at gi mig i kast med 🙂

 148. Lene siger:

  Næste projekt bliver nogle nisser.

 149. Helle Ryom siger:

  Det vil jeg gerne vinde – hvor er det fint! Jeg har lige kært at hækle, og mit første projekt var en lille sløjfe. Mit næste projekt må være et lille dukketæppe til Viggas dukker.

 150. Celine Storm Jensen siger:

  Hejsa 🙂
  Mit næste projekt regner jeg med skal være et zig zag tæppe at kauniuld 🙂 Begyndte at hækle i september, og nu synes jeg det er tiden til et stort projekt! 🙂
  Derfor kunne det jo også være viiiiildt lækkert med sådan et sæt her 🙂

 151. Henny Nørgaard siger:

  Jeg skal i gang med Arne og Carlos blomstertæppe.

 152. Katrine siger:

  Nej hvor ser de lækre ud! Jeg tror lige straks jeg skal i gang med at få hæklet det par grydelapper færdig, som jeg lovede min mor SIDSTE jul 🙂

 153. Connie siger:

  Ville elske sådan et sæt!
  Mit næste projekt bliver at lære at hækle et zigzag tæppe.

 154. Anne Vinderslev siger:

  Uh dem vil jeg gerne vinde. Næste projekt er små luftballoner til min søns værelse

 155. Stine siger:

  Næste hækleprojekt må blive et hæklet sjal, som jeg godt kunne bruge nye hæklenåle til 🙂

 156. Line siger:

  Ihh ja tak. Lidt småprojekter/barselsgaver der skal klares, men så vil jeg prøve med en babycardigan, til krudtuglen i maven

 157. Astrid siger:

  Jeg smider da lige et lod i puljen… hmm mit næste projekt er at færdiggøre en lækker cardigan som har ligget i to år…
  God december 🙂

 158. Signe siger:

  Ihhh, en fin ego-julegave. Hvis de blev mine, vil jeg kaste mig ud i en My Little Pony til min datter!

 159. Elena siger:

  Juletema står for døren, så næste projekter skal være dørkans og julehjerter 😉

 160. Sigrid Marie siger:

  Jeg vil vinne! Hekler julegaver til venninnene mine, blant annet luer og tøfler 🙂

 161. Marie siger:

  Har længe haft kik på det fine hæklenålesæt – det vil jeg gerne vinde! Mit næste hækleprojekt er et par converse og et sæt Kaj og Andrea dukker til min nyfødte niece:)

 162. helle sandby siger:

  Mit næste projekt bliver også mit forrige – en hæklet abe som har ligget i ALT for lang tid og trænger til at blive færdigt. Satser på mit held:-) dbh helle.sandby@hotmail.com

 163. Stine siger:

  Næste projekt bliver julepynt 🙂

 164. Zascha Hayford siger:

  Wauw, det er fint. Jeg har lige lært at hækle af en pige i min lille søns mødregruppe og er jo blevet ret vild med det. Allerførste projekt bliver to små øjne og en tunge til min kæmpelange hjemmestrikkede slange, som jeg startede på, da jeg var på barsel med min første søn for knap to år siden 😉 Den har så ligget i gemmeren, fordi jeg ikke kunne få det hoved til at se rigtigt ud, men nu er den der og så skal den selvfølgelig også have en hjemmehæklet tunge og øjne 😉 Ellers vil jeg kaste mig ud i at hækle to fine julestrømpestjerner af dem du har sat opskrift på her, den er supersød og perfekte gemmesteder for små pakker til mine to drenge – den første jul for den lille på 7 måneder og noget helt særligt for den store på 2 1/2 for han forstår nu lige, hvad det hele er 🙂

 165. Julie S siger:

  Efter at have lært at strikke vil jeg nu prøve hæklingens verden.

  Jeg har købt en nål i str. 4, som jeg skal bruge til en pude til min mor i julegave, men ellers har jeg ikke andre størrelser i nåle, så sættet ville passe perfekt hjemme hos mig 😉

  I aften kaster jeg mig så ud i det og prøver at give mig i kast med denne kvadratiske pude fra lutteridyl: http://www.lutteridyl.dk/2014/10/opskrifter-til-salg-d.html
  Jeg har dog købt bomuldsgarn, som jeg vil forsøge mig med.

  Jeg håber, at jeg kan nå at få den færdig inden jul 🙂

  – 0 –

  Tak for en fantastisk blog. Jeg er lige blevet færdig med dit tæppe med trekanter – i voksenstørrelse. Sikke et arbejde men hvor er jeg bare glad for resultatet 🙂

  Dbh
  Julie

 166. Sarah siger:

  Næste projekt er et par converse til en baby, der forhåbentligt snart kommer ud og siger hej 🙂

 167. Nina Skov siger:

  Jeg er lige begyndt på at hækle, men mister stadig modet ind imellem… Jeg er sikker på, at disse farverige pinde ville hjælpe mig godt på vej 🙂 🙂 Jeg drømmer om at hækle et tæppe til min søn.

 168. sanne foget siger:

  et kæmpe varm hæklede tæppte:)

 169. Merete siger:

  Jeg krydser og håber – for de rigtige nåle må være en hjælp, når jeg skal i gang med endnu et begynder-projekt. Måske en suttesnor eller babyfutter…

 170. Trine Khatib siger:

  Mit næste hækleprojekt er julemus til næste juls pakkekalender til mine to mindste børn <3

 171. Louise siger:

  Næste projekt med hæklenålen er et stort hyggetæppe til min datter

 172. Daniella Bech siger:

  Jeg skal til at hækle honningkagemænd til juletræet. 🙂

 173. Grethe Knapp siger:

  Mit næste projekt er ikke specielt stort, men alligevel vigtigt. Jeg har strikket en del huer til julegaver m.m., og derpå vil jeg i siden sætte små, hæklede blomster/rosetter evt. med sølv/guld-effekt og måske en lille perle.
  Derfor vil det flotte hækle-kit være ideelt til mig og dette formål.

 174. Julie Kristina Hansen siger:

  Lækkert! Jeg drømmer om at hækle en uro, der er formet som en sky med dråber. Den vil jeg give til min gode vens nyfødte baby 🙂
  Krydser fingre!

 175. Christina Pilgaard siger:

  Mit næste hækle projekt skal være et babytæppe til min skønne veninde, som venter barn 🙂 Det vil være mit første større projekt, for er ny i hæklingens verden.

 176. Aske siger:

  Jeg ville gerne vinde det til min søde kæreste, jeg ved dog ikke hvilket projekt hun ville starte på, men hendes interesse for det er vokset massivt på det seneste og dette sæt ville hjælpe hende godt på vej 🙂

 177. Figarine siger:

  Jeg drømmer om at hækle et stort tæppe til sofaen af alle mine uldne garnrester 🙂

 178. Christina siger:

  Mit næste projekt er hvide tal med kobberkant til min nye adventstage 🙂

 179. Maria siger:

  Jeg planlægger at mit næste hækle projekt skal være et pandebånd til min kæreste – men lige først skal julehjerterne laves færdige 🙂

 180. Rikke siger:

  Jeg har længe drømt om at hækle et tæppe, men jeg kan ikke rigtig komme igang med det, så jeg tror mit næste projekt istedet bliver en barselsgave til en lille dreng der melder sin ankomst til februar.
  Mvh Rikke

 181. Trine229 siger:

  Helt klart et tæppe! Efter at have fulgt @ibenerica et stykke tid, kan jeg ikke vente til selv at begynde!:p

 182. Line Møller siger:

  Jeg hækler ikke selv, men vil gerne kunne glæde min søster med hæklenåls-sættet, hun er fuldstændig fantastisk til at hækle, og har hæklet alt lige fra legemad, julepynt og bamser til større projekter som et stort tæppe til sofaen, kurve, tæppe til gulvet…..ja, hun hækler meget 😉
  God jul!

 183. Ann-charlott Enoch Rasmussen siger:

  Mit næste projekt er et stort rundt tæppe i gråmeleret,sort og hvid i spagetti garn,til at ligge under vores runde spisebord

 184. Solvejg Bøger siger:

  Lækkert med sådan et sæt hæklenåle.
  Er i gang med at hækle huer og halsrør til mine 5 børnebørn. 2 piger har fået, så nu er det de 3 drenge det gælder.

 185. Christina Skourup siger:

  Ville være skønt at vinde så kunne jeg komme igang med det skøne slumretæppe i juleferien

 186. Rikke siger:

  Skal ØVE mig på at lave din flotte julestjernesok. Det gik helt galt i år – det må blive næste år 🙂

 187. Tina Irene Povlsen siger:

  En overdådighed af lækre nåle som vil glæde garn, kreativitet, sanser, sind og sjæl. (y)

 188. Helene Pedersen siger:

  Mere hæklet mad til min datter.

  Mon lykkens gudinde er med mig når vinderen trækkes på min fødselsdag.

 189. Sabrina Andreasen siger:

  Er vild med at hækle og et sæt lækre hækle nåle ville i den grad være velkomment. Håber håber håber 😉

 190. Marlene Magelund Larsen siger:

  Har mange projekter i vente. Først er nok et par pulsvarmere. Så en hue, næst et gulvtæppe, og der sniger sig nok også en nisse eller to ind!!

 191. Line siger:

  Super smukke hæklenåle

 192. Helene siger:

  Jeg har lidt svært ved at bestemme mig for mit næste hækleprojekt. Måske bliver det et pudebetræk med et mønster i “bobler” 🙂

 193. Britt Warner siger:

  Det sæt ville jeg da blive begejstret for at vinde – min plan er at jeg i det ny år (når juleprojekter er afsluttet), skal forsøge at hækle mig et slumretæppe ;o) Det ville jo være perfekt med sådanne hæklenåle at lege med ;o)

 194. Gitte Øhlers siger:

  Det sæt ville jeg utroligt gerne vinde….:-) Jeg er LIGE begyndt at hækle og syntes at det er super hyggeligt og utroligt dejligt at se hvad der kan komme ud af det, selvom det kun er firkanter endnu…….Jeg GLÆDER mig til at begynde at begynde at følge en opskrift, får jeg nu har ønsket mig nogle hæklenåle 🙂 🙂

 195. Seline T siger:

  En gave til min mor 🙂

 196. Mhh lækre nåle. Jeg har været glad for Knitpro nålene (de sorte) men kan ikke længere se hvilken størrelse de har.
  Jeg har gang i flere projekter. Masser af banyting til min gode veninde i Norge og så er jeg gået igang med at hakke et tæppe i Kauni, som jeg ikke er helt tilfreds med så tror det bliver et andet mønster.

 197. Louise Forsberg siger:

  Uh jeg har allerede de nåle i str. 7 – de er VIRKELIG gode 🙂

  Mit næste strikkeprojekt er en lille strikket sovepose (baby cocoon), som min lille datter skal ligge i når jeg føder her i januar <3 Uh jeg glæder mig!

 198. Jeg vil meget gerne deltage i din give away!
  I øjeblikket hækler jeg på en sprutte til min nieces søn, der er sat til at komme til verden d. 15. december. Jeg hækler også på Arne og Carlos Primulatæppe. Hvad det næste bliver, ved jeg ikke endnu 🙂
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

 199. Christine Riis Paulsen siger:

  Nøjj.. ville jeg gerne vinde. Jeg er forholdsvis nybegynder og øver mig alt hvad jeg kan. Denne give-away ville være helt perfekt og mit næste hækleprojekt er en flagranke. Har også ambitioner om en hæklet blæksprutte, som skal doneres til et meget hjerteligt projekt – læs gerne mere om det på min side alfredogstorm.blogspot.dk

  Mange hilsner Christine

 200. Tina Dahlgaard siger:

  Det sæt kunne jeg rigtig godt bruge.. Jeg har ikke hæklet i forfærdelig lang tid, men det er blevet til en del projekter, og mangler nogle gode hæklenåle! Jeg har mange projekter jeg gerne vil have lavet- så det bliver enten endnu en sangfugl, et harlekin håndklæde eller vaskeklude

 201. Marie Pindbo siger:

  Jeg skal i gang med et med babytæppe i babymerino til en veninde. Kunne godt bruge nogle rigtig gode hæklenåle til det 🙂

 202. Gry siger:

  Jeg er en ivrig strikker, der rigtig gerne vil begive mig i kast med hækling, derfor ville det være så skønt at vinde disse fine hæklenåle

 203. Louise Jeppesen siger:

  Jeg ville hækle et tæppe til min kære mormor! Og så ville det også kunne bruge til alle mine andre projekter, så jeg ikke skal låne af min mor, hver gang jeg skal bruge andet end nål 3 🙂

 204. Isabel siger:

  Nøgle-hals-snor i farverne koral- og hindbærfarve.

 205. Rikke-Line Jacobsen siger:

  Jeg vil sørme gerne vinde det sæt. Er nystartet, men ivrig hækler og næste projekt skal være en bamse til min lille Alfred på 5 måneder 🙂

 206. ulla ibsen siger:

  Ihh, dem ville jeg gerne vinde. Har et halstørklæde i tankerne til næste hækleprojekt 🙂

 207. Maja-Louise siger:

  Jeg skal bruge 2015 på at lærer at hækle, så hvis jeg bliver den heldige, så skal de bruges til at lave en masse prøvelapper;)

 208. Marie Bang siger:

  …åh færdiggøre nogle af alle de uafsluttede projekter, barnevognsuro, babyfutter og en trøje til lille Matilde.

 209. Rikke Larsen siger:

  Mit næste hækleprojekt er en lille frakke i babyalpaca til den lille truet der gemmer sig inde i min mave❤️

 210. Mathilde Larsen siger:

  De er da lækre!
  Mit næste projekt bliver at få mit rombe tæppe færdigt, og derefter en bamse til en barselsgave:)

 211. Sarah Thomsen siger:

  Mit næste hækleprojekt – når julen er ovre – er rombepuder til vores nyes sofa.

 212. Sanne siger:

  Så kunne jeg endelig lære at hækle… har indtil videre kun gang i strikkepindene!

 213. Tine Risom siger:

  Jeg vil SÅ gerne vinde dette sæt, for jeg har forlagt ALLE mine hæklenåle på sygehuset – og de er pist borte. Så jeg vil bruge dem til at færdiggøre div. julegaver som muffins til niecens legekøkken, KB aben til søsteren og en sengerandsslange til venindes kommende dreng. Garnet er i hus, mangler bare hæklenåle…

 214. Jytte siger:

  Mit næste hækleprojekt er grydelapper i et mønster der er lige så gammelt som mig…….. derefter køkkenhåndklæder i farver der passer til. Ved siden af skal jeg have gang i endnu et sjal, det er sådan et dejligt arbejde at sidde med når der bare skal slappes af.

 215. Siri siger:

  Nøj hvor en god gave, for en forholdsvis ny hækler som mig 🙂 Jeg har planer om en KB-sangfugl som det næste projekt som en 30-års fødselsdagsgave til min veninde.
  Mvh. Siri

 216. Agnes siger:

  Jeg er helt ny hækler og skal her i julen lære at hækle blomster 🙂

 217. Det kunne jeg godt tænke mig at vinde. Har hæklet en butterfly
  til sønnen I Boldklubbens farver. Nu skal jeg i gang med en pude
  i trekanter Jeg er ellers en stor en stor strikker kan se TV imens
  men synes det er lidt sværere med hækling og se TV.
  God Jul
  Yvonne Køster

 218. Maja pedersen siger:

  Superfint – og hjælpe til at holde orden (godt for mig) … krydser fingre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.