Peacock Vest — klar til download

IMG_3263

Jeg er helt overvældet over, hvor godt I har taget imod Peacock vesten (som den jo altså kom til at hedde). Både her og på Instagram er der blevet heppet på, at den skulle blive færdig, og billederne er mine hidtil mest likede. Det er altså ret sejt og rockstjerne agtigt!

Det er med ydmyghed og taknemmelighed, at jeg nu åbner for Hvadbiertaenkers egen Ravelry Store, hvor man fremover vil kunne købe mine mønstre.

Vesten her giver virkelig mulighed for at lege med farver og kombinationer, og hvis du nu skulle strikke den og vise frem på Instagram, vil jeg blive meget glad, hvis du vil #thepeacockvest og #hvadbiertaenker. Du må også meget gerne tagge mig, så jeg ser den med det samme. Jeg hedder (naturligvis) @hvadbiertaenker.

Opskriften kan købes lige her

 

Jeg har fået flere henvendelser, om jeg strikker på bestilling, og her må jeg desværre sige nej tak. – Men hvis du er hurtig, kan du få fingre i en testmodellerne. De ligger i shoppen – link i menubaren øverst.

IMG_3262

Jeg håber, I vil tage godt imod min lille ny 🙂

*/Cecilie

******

For en god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at opskriften er til personligt brug. Det vil sige, at du ikke må sælge produkter strikket fra den , og du må heller ikke gengive opskriften hverken helt eller delvist. Det er tilladt at tage kopier til eget brug, men det er ikke tilladt at dele opskriften med naboen, arbejdspladsen eller din bedste veninde. Læs mere om Copyright og hvordan du støtter designernes (inkl. mit) arbejde HER af Charlotte Kaae.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

17 svar til Peacock Vest — klar til download

 1. Britta Storm siger:

  Yay! Jeg kender (endnu) en dygtig strikkedesigner!
  Jeg er ikke til mønsterstrik, men det skal nu ikke forhindre mig i at købe din opskrift 😉

 2. Ditte siger:

  Den er simpelthen så fin 🙂 Hvis jeg havde en pige, ville jeg kaste mig ud i at strikke den 🙂 Og hvis jeg så også lige kunne strikke mønster 😉

 3. Ditte siger:

  Ps. Tillykke med din Ravelry Store! 🙂

 4. Anna Svenning siger:

  Hvor ER det bare en skøn vest! Kan godt forstå, at folk har taget godt imod den.

  Kh
  Anna

 5. Louise Damsgaard siger:

  Den er så fin 🙂 Har lige købt opskriften, og glæder mig til at skulle i gang 🙂 Vil man kunne tage 8 masker af opskriften, og så strikke den til en på 1 år? Er bange for at den mindste størrelse bliver for stor.

 6. Fie Eilsøe siger:

  Er det muligt med et overblik over hvor mange gram af hver farve? Den er simpelthen så fin, og vil tjekke om jeg har nok.

  • Cecilie siger:

   Hej Fie
   Jeg kan ikke oplyse nøjagtig antal gram pr stribe, men du kan få ca. 3 striber ud af 1 ngl Karisma uld. Dvs ca 17 g til en stribe – lidt mere til en af topstriberne, lidt mindre til en af bundstriberne. Vesten vejer mellem 136 g – 222 g.

   */Cecilie

 7. Mariann Juul siger:

  Hvor er den sød, det er en vest en lille pige vil blive helt vild med.

 8. Marianne Griése siger:

  På 5 p skal der i følge opskriften være 125 m. Der bliver 124 da man har 2 m mindre på 2. p pga knaphul og kun slår 1 m op på 3.
  Ellers må jeg sige det er en super yndig model.

  • Cecilie siger:

   Hej Marianne
   Du skal kun lukke 1 maske af på 2. Pind og slår en ny op på 3. Pind. Maskeantallet ændrer sig ikke:)
   */Cecilie

   • Marianne Griése siger:

    Jeg skal lukke 1 maske af OG strikke 2 sammen, det giver minus 2 masker. På næste p skal jeg slå om 1 gang. Det giver da minus 1 maske….

    • Cecilie siger:

     Hvis du kigger på opskriften, står der: luk 1 maske af og strik de resterende to masker. De to masker skal IKKE strikkes sammen. Der lukkes kun 1 maske af.

     */Cecilie

 9. Marianne Griése siger:

  Ajjjj ajjjjj ajjjjj UNDSKYLD!!!!!!!!!! Jeg har læst det sådan at jeg skal strikke dem sammen……
  Orkha aj altså!!!!
  Slet mine kommentarer, så er du sød. Pleaseeeeeeeeee

 10. Trine Damgaard siger:

  Er i tvivl om hvor man skal tælle mønsteromgangene henne. Er det fra rib eller den omgang man starter med to farver? I så fald har din datter den mindste str. på, ikke?

  • Cecilie siger:

   Hej Trine
   Min datter har den mellemste størrelse på, men du har helt ret, den er en omgang for kort. Du tæller farven ved ribben med.
   Kh C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.