Peacock Vest — klar til download

IMG_3263

Jeg er helt overvældet over, hvor godt I har taget imod Peacock vesten (som den jo altså kom til at hedde). Både her og på Instagram er der blevet heppet på, at den skulle blive færdig, og billederne er mine hidtil mest likede. Det er altså ret sejt og rockstjerne agtigt!

Det er med ydmyghed og taknemmelighed, at jeg nu åbner for Hvadbiertaenkers egen Ravelry Store, hvor man fremover vil kunne købe mine mønstre.

Vesten her giver virkelig mulighed for at lege med farver og kombinationer, og hvis du nu skulle strikke den og vise frem på Instagram, vil jeg blive meget glad, hvis du vil #thepeacockvest og #hvadbiertaenker. Du må også meget gerne tagge mig, så jeg ser den med det samme. Jeg hedder (naturligvis) @hvadbiertaenker.

Opskriften kan købes lige her

 

Jeg har fået flere henvendelser, om jeg strikker på bestilling, og her må jeg desværre sige nej tak. – Men hvis du er hurtig, kan du få fingre i en testmodellerne. De ligger i shoppen – link i menubaren øverst.

IMG_3262

Jeg håber, I vil tage godt imod min lille ny 🙂

*/Cecilie

******

For en god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at opskriften er til personligt brug. Det vil sige, at du ikke må sælge produkter strikket fra den , og du må heller ikke gengive opskriften hverken helt eller delvist. Det er tilladt at tage kopier til eget brug, men det er ikke tilladt at dele opskriften med naboen, arbejdspladsen eller din bedste veninde. Læs mere om Copyright og hvordan du støtter designernes (inkl. mit) arbejde HER af Charlotte Kaae.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

17 svar til Peacock Vest — klar til download

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.