Farvekoder til Peacock Vest og et tip til elastisk aflukning

Jeg har fået et par forespørgelser på farvekoder til vesten her. Det er altså også min yndlingskombination, så jeg kan godt forstå, hvis andre gerne vil strikke i samme farver. Der kan laves omkring tre mønsterstriber med et nøgle garn.

 • Processed with VSCOcam with f2 presetFra top til bund:
 • Sennepsgul 52
 • Lys beige 71
 • Natur 01
 • Lys Blågrå 70
 • Oliven 57
 • Mellemgrå 21
 • Mørk gammelrosa 39
 • Lys beige 71
 • Natur 01
 • Oliven 57
 • Lys Blågrå 70

 

 

 

 

 

 

På vestene har jeg lukket af med elastisk aflukning. Det er ikke beskrevet i opskriften, for det er både svært at forklare på skrift, og så kan en almindelg aflukning sagtens fungere, når blot man ikke strammer for meget.

Metoden jeg bruger, har jeg lært hos dygtige Bente Geil, som har en masse nyttige og gode instruktionsvideoer lige HER. Videoen med elastisk aflukning finder du HER.

Jeg bruger metoden på alle aflukninger, for den giver bare et pænt og ensartet resultat, og så er den meget nemmere og hurtigere, end metoden, hvor du slår om for hver maske. Modsat almindelig aflukning, skal du stramme godt i den elastiske aflukning, ellers kan den godt blive lidt slasket.

God fornøjelse!

*/Cecilie

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

5 svar til Farvekoder til Peacock Vest og et tip til elastisk aflukning

 1. Stine siger:

  Nu har jeg købt opskriften. Glæder mig til at strikke, den er bare så flot! Men vil lige høre, tror du man kan droppe slidsen og den så stadig er til at få over hovedet? Vil lave den i str 1-2 år til min 2-årige datter, som bruger 80/86 i tøj.

 2. Stine siger:

  Lige et andet spørgsmål… håber du har tid 😉
  Jeg tænker at strikke den i dobbelt babyalpaca silk fra drops. Men er det meget svært med flere farver, med dobbelt tråd? Har aldrig før strikket med flere farver, men jeg er rimelig god til at strikke ensfarvet mønster. Hvad tror du?

 3. Maja Pedersen siger:

  hvad øhhhh kommer opskriften i voksen str. Jeg ville da gerne eje den til mig selv selvom jeg egentlig er udover pigealderden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.