Inspiration til projekt billedvæg

Processed with VSCOcam with f2 presetDet er nogle måneder siden, at vi flyttede om i stuen (igen). Denne gang er det mere eller mindre for good, for vi har udvidet sofaen med en chaiselong, så den kan faktisk ikke stå anerledes, end den gør nu.

Ny indretning gælder jo også vægudsmykning, og dermed også et nyt projekt billedvæg. Et puslespil af farver, konturer, størrelser og stilarter, som helst skal ende i en harmonisk masse, som både fanger øjet, men som også falder ind i resten af stuen, så der bliver ro.

Herunder har jeg samlet “et par” af mine favoritter. De kan jo ikke alle komme op her, men måske kan du bruge lidt inspiration til din væg.

Fra Etsy

etsy collage1// Sofie Rolfsdottor 2// Boriana Mihailovska 3// Cool poster “Banksy”
4// By Garmi 5// Watercolorprintshop 6// Sugarbeetpress 7// Sofie Rolfsdottor 8// Banquet 9// Marideestudio

Fra Artrebels

collage artrebels1// Kl-art 2// Lissa Thimm Nielsen 3// Luke Lorimer 4// Irene Kold 5// My Buemann 6// Yespr 7// Nanna Asmussen 8// Sidsel Sørensen 9// Solveig Mønsted Hvidt

Och Form

collage Och FormVirkelig fantastisk skipper fra  Och Form.

Se også de mange andre nordiske designere på NordicdesignCollective.dk

Og så lige nogle andre favoritter

KB CollageDygtige og finurlige Karina Bækkenlund

Myminmy CollageFlotte bordskåne-planeter fra My:minmy. Du kan både bruge dem på bordet og på væggen.

PC_Product_0016_Emilie_Im_n_01Emilie Imán for Paper-Collective

Det er en ‘working progres’ at lave en billedvæg, og vi er langt fra færdige endnu. Et lille tip, hvis du starter mere eller mindre fra scratch, kan være, at hænge de tomme rammer op, og så derefter vælge illustrationer at putte i. Jeg har brugt mange aftner på at lede efter “poster 50×70”, A3 og A4, og faktisk har det været lidt sjovt at lade størrelsen begrænse udvalget af motiver (og heldigvis fås de fleste illustrationer i flere størrelser)

Som det kan ses, har vi stadig en tom ramme og plads på væggen. Enkelte illustrationer skal heller ikke være der, men venter på, at der dukker det rigtige op. Seneste køb er akvarel flamincoen på det første billede, som blot mangler en ramme, før den kan komme op (link til illustration under første collage).

Processed with VSCOcam with f2 preset1// “Hus” Kristina Dam 2// “Power Lady” Pia Olsen 3// “Deep Forest” Michael Kvium (Udstillingsplakat) 4// “If I were from Russia” Caroline Sillesen 5// “Expressive Faces” KL-art (link under collage) 6// “Bearded man” Paper Collective 7// “Sømand” Sort streg – købt hos Markantshop.dk (kan ikke købes online) 8// “Bears” købt hos Markantshop.dk (kan ikke købes online) 9// “Planet” My:minmy (link under collage) 10// “Wegner 100 år” Udstillingsplakat – Kunstmusset i Tønder

Måske bliver man aldrig færdig med sådan et projekt…

*/ Cecilie

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

2 svar til Inspiration til projekt billedvæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.