april, maj, juni – 12 MOK

Mon ikke, det er på tide, at jeg får løftet sløret for de næste tre måneders strik!?

Det har været lidt svært at beslutte mig denne gang, og det skyldes måske både de sidste måneders sygdomssuppe, og så at strikkelysten de sidste uger er tørret ind til et minimum. Så meget faktisk, at jeg ikke engang har gjort marts måneds Høstjakke færdig, hvilket med ca 15 cm ærme to-go er under temmelig fjollet…

Jeg satser dog på at give den det sidste nøk her i weekenden, så jeg kan vise den frem i næste uge. Hep hep…

Nå, men nu til det, som indlægget her skulle handle om. De næste tre måneders projekter;

foto 3

I april vil jeg strikke “James Jacket” fra Wool and the Gang. Jeg synes, den er supercool – tilpas street og casual, og så må den være lynhurtig på p. 10. Jeg har vævet lidt imellem om den skal have lange ærmer – altså sådan rigtig jakke agtig, men jeg starter nok ud med en ‘efter-bogen’ model.

foto 2I maj vil jeg strikke Kimono-oh. Den ser blød og hyggelig ud, og jeg tror, at den bliver helt perfekt i en lækker tweed + kidmohair silk blanding. I lyserød!!

foto 1I juni vil jeg strikke endnu en Pickles model: Åh, for et kjoleliv… Garnet ligger klar – 1 tråd uld/bomuld og 1 tråd alpaca. Det bliver et godt sommerstrikkeprojekt.

Hvis du er på Instagram, kan du klikke på #12monthsofknitting. Her kan du se alle de fine projekter, som blive tryllet frem i dette års strikkeudfordring:)

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

2 svar til april, maj, juni – 12 MOK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.