Tempelblomst – 12MOK marts uge 2

tempelblomstDe sidste sidste pinde er strikket på ærmeribben og alle ender er hæftet på fine Tempelblomst. Imorgen skal den blødes op, strækkes og tørre, så den onsdag kan overrækkes til sin nye ejermand.

Det er min mor, der endnu engang står som aftager af mit strik. Denne gang er den strikket med henblik på at forære, for selvom jeg synes at modellen er noget så fin, så tror jeg alligevel ikke, at jeg vil finde mig til rette i den. Om lidt vil jeg slå op til endnu en af slagsen, for søster har bestilt en i sort. Der kommer flere detaljer omkring garn osv, når jeg kan tage billeder af den færdige blomst.

Nu vil jeg overveje, om jeg skal slå op til en Kremet bringebær genser, når tempelblomst to er lukket af, og mon jeg kan nå dem alle tre i marts?

9938040-origpic-5f8baf*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

6 svar til Tempelblomst – 12MOK marts uge 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.