Tempelblomst – 12MOK marts uge 2

tempelblomstDe sidste sidste pinde er strikket på ærmeribben og alle ender er hæftet på fine Tempelblomst. Imorgen skal den blødes op, strækkes og tørre, så den onsdag kan overrækkes til sin nye ejermand.

Det er min mor, der endnu engang står som aftager af mit strik. Denne gang er den strikket med henblik på at forære, for selvom jeg synes at modellen er noget så fin, så tror jeg alligevel ikke, at jeg vil finde mig til rette i den. Om lidt vil jeg slå op til endnu en af slagsen, for søster har bestilt en i sort. Der kommer flere detaljer omkring garn osv, når jeg kan tage billeder af den færdige blomst.

Nu vil jeg overveje, om jeg skal slå op til en Kremet bringebær genser, når tempelblomst to er lukket af, og mon jeg kan nå dem alle tre i marts?

9938040-origpic-5f8baf*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

6 svar til Tempelblomst – 12MOK marts uge 2

 1. Lise Høeg Østergaard siger:

  Jeg er syg af beundring over hvor hurtigt du lige strikker ikke én men faktisk to ekstra trøjer… Du har min dybeste respekt!

 2. Sandie siger:

  Nøj den er fin! Er altså også imponeret over hvor hurtigt du strikker.
  Hvor svær er den at strikke, skal man være total haj?

 3. Anne Folehave siger:

  Jeg kan kun istemme koret. Det er da et helt utroligt tempo, du har på pindene. Det er kun sokker jeg kan strikke hurtigt.
  Fortsat god fornøjelse, med den næste blomst.

 4. Emilie siger:

  For dælan, du strikker hurtigt!
  Jeg er dybt imponeret. Hvordan kan det lade sig gøre?
  Og her er jeg kun lige ved at nærme mig afslutningen på mit trøje-projekt, der blev påbegyndt i januar!

 5. Hvor er den bare super flot!

 6. Christina siger:

  Den er virkelig flot. Kan rigtig godt lide mønstret og farven på garnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.