Tempelblomst – 12MOK – marts uge 1

temDet er blevet marts, og jeg har slået op til Annette Danielsens Tempelblomst. Det er en ret så fin model, synes jeg, og jeg kan virkelig godt lide detaljen med ærmerib, så det bliver en mellemting mellem en poncho og en bluse. Jeg er nået til fjerde bladbort, så det går rimelig tjept.

garnJeg strikker i Isager garn (som i opskriften). Highland wool i farven Ocean, Alpaca 1 i farven 4s (mørk grå) og Spinni farve 2s (sand). Farverne er lækre hver især, men sammen strikker de lidt kedeligt op. Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg kommer til at bruge den eller ej, men jeg er for doven til at pille op, så i stedet strikker jeg den færdig.

Kombinationen af garnkvaliteter er jeg heller ikke helt solgt på. Den virker lidt grov, så jeg tror, det ville klæde modellen bedre, om man byttede Highland’en ud med alpaca 2. Bladene vil sikkert også stå meget finere frem.

Det er vist ikke den mest entusiastiske mandagsstatus, og det skinner måske igennem, at jeg er stået lidt af Tempelblomst allerede inden jeg er gået i gang. Modellen er så fin, men bladmønsteret er ulidelig kedeligt at strikke og når farven så heller ikke rammer plet, så er vejen til enden lidt lang. Det er nu også svært at rejse fanen efter to gange skøn Kashmirstrik…. Der kan en gang bladborter i farven vandgrød ikke hamle op med…

foto 5Jeg er så småt ved at have landet på de tre næste projekter, og i april har jeg planer om endnu en blogplage… Kan du mon gætte, hvad det er for en?

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

4 svar til Tempelblomst – 12MOK – marts uge 1

  1. Pingback:Tempelblomst og Høstjakke ‘ish – 12MOK marts uge 3 - Hvadbiertaenker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.