En rejse hos Søstrene Grene

bordI går inviterede Søstrene Grene indenfor til en rejse igennem deres fortryllende univers. En hyggelig aften, hvor vi fik en bid af Søstrenes spændende historie om godt købmandskab, og et kig på forårets fine fine nye varer.

Søstrene Grene er en virksomhed, som har hjertet med. En vaskeægte familievirksomhed, hvor tre generationer af Grene møder ind på kontoret hver morgen. Med stolte traditioner, som tydeligt kan fornemmes, når man træder ind ad døren i en af Søstrenes mange butikker. Ved du f.eks. hvorfor priserne er skæve, som de er? Det skyldes, at udsalgsprisen regnes ud fra en bestemt avance ganget med indkøbsprisen, og hvad end udkommet bliver, bliver også den pris, som du kan finde i butikken. Det handler altså ikke om, hvad en vare kan sælges til, men om hvad den skal sælges til.

Foråret byder på fine nyheder hos Søstrene Grene. Mest ventet må være de populære sofaborde, som du kan få fingrene i fra idag kl. 10.00

10Tre størrelser i grå, sort, hvid, grå/blå og gul (priser fra 148 kr)

Fortvivl ej, hvis du ikke var heldig at få fingrene i et første gang. Der er kommet 6 gange så mange borde hjem i denne omgang, så mon ikke du kan være heldig, hvis du drømmer om et af disse fine borde. Selv skal jeg have et stort hvidt, som skal være ungernes nye legebord i stuen.

Her er et par af mine favoritter fra igår:

dyrepuderFine puder med dyremotiver. (pris 58 kr/stk)

18Skøn lille kobberfarvet skål til slik og gode sager (pris 38,80)

7e3ced64aecd11e3891112b8c5d18f50_8Reolmoduler i forskellige former. Læg mærke til, at husene findes i to størrelser. Så fine!

*****

For mig er det altid en oplevelse at besøge Søstrene Grenes butikker. Jeg elsker, at man bliver taget på en rejse, når man går rundt i butikken, og jeg er dybt imponeret over, hvordan de formår at arrangere 1000’vis af varer, så man ser det hele, uden at blive overvældet af indtryk.

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

2 svar til En rejse hos Søstrene Grene

 1. Sine siger:

  Åhh jeg har ventet længe på bordene..
  Vi var for sent ude sidst, og fik kun to små hvide, som vi bruger til sideborde. Denne gang er vi dog klar, og har sat næsen op efter et mellem i sort og et stort i hvidt til at agere sofaborde, men de nye farver er nu også fine.. Måske et gult til Gåsebarnets værelse..

 2. Heidi siger:

  Hvor er du da heldig, at du har været til sådan et skønt arrangement:-) Og jeg er nødt til at indrømme det: jeg er lidt afhængig af SG. De er SÅ gode til at finde de rigtige varer på det rigtige tidspunkt. Knus Heidi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.