Oprydningssalg

foto 5Jeg rydder op i skabe og skuffer og sælger ud på hvadbiertaenker_shop på Instagram. Du behøver ikke være tilmeldt Instagram, for at kigge. Klik bare på linket HER – Send en mail via kontaktformularen, hvis noget skulle friste.

foto 1foto 2foto 3

Jeg er ved at gøre klar til et garnsalg, så jeg kan få ryddet ud i garnskabet også. Men hvor er det bedst at gøre det? Via Instagram eller via bloggen? Er det for besværligt at skulle klikke sig til en anden side og sende en mail, eller gider I godt, at bloggen bliver oversvømmet i garn (igen)?

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

4 svar til Oprydningssalg

 1. Berit siger:

  UUUUUUHHHHH… Ja tak til garn.. lige hvor det passer dig

 2. Pernille siger:

  Jeps, oversvøm du bare med garn! 😀 det er den bedste slags oversvømmelse. Jeg synes, det er bedste gennem bloggen. Det bliver hurtigt lidt uoverskueligt på Instagram 🙂

 3. Alice Cravach siger:

  Sæt du bare garn-bølgen igang … 😀

 4. Katrine/gugge siger:

  Jeg glæder mig til at se om ikke jeg falder for noget af dit garn igen!
  Synes det er mest overskueligt (for læsere og købere) på bloggen.
  Jeg gider i hvert fald godt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.