Kashmir cardigan – 12MOK – februar uge 3

cardiganKashmir cardigan er tæt på færdig. Faktisk mangler der kun et enkelt ærme og et par dusin ender der skal hæftes. Den er blødere end blød. Farverne spiller så fint sammen og så har den været en fornøjelse at strikke. Vendestrikken giver tilpas tankeudfordring til at de mange retriller ikke bliver kedelige, og så går det jo lynstærkt på pind 6. Nu bare det sidste ærme, og så kan jeg iføre mig det lækreste stykke strik, jeg længe har produceret.

I teorien…

For den er alt for stor…

TIS!

Jeg håbede ellers, at ærmerne ville gøre en forskel. At der ville komme lidt mere hold på gevandterne. Men nej. Ak. Den er og bliver for stor.

TIS!

Jeg er mavesur, bitter, irriteret og lejlighedsvis hysterisk, for jeg har virkelig glædet mig til at lune mig i blød uld, silk mohair og støvede nuancer.

TIS!

Strikkeprøve my … Den var jo spot on.

TIS!

Nu er Kashmir i skammekrogen, og venter på en snarlig fitting, så den forhåbentlig kan bringe glæde hos en anden.

TIS!

Det er selvfølgelig en enestående undskyldning for at strikke en ny, og jeg er på nippet til at skubbe martsudfordringen, så jeg hurtigst muligt kan få en ny på pindende – minus 40 masker og måske en halv pind mindre.

closeupSmukke Kashmir. Dumme Kashmir.

Det bliver ikke det sidste, vi to har set til hinanden.

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

19 svar til Kashmir cardigan – 12MOK – februar uge 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.