Kashmir cardigan – 12MOK – februar uge 2

garnLad mig starte med at sige, at jeg kan virkelig godt forstå, at Kashmir cardiganen har skabt strikkedille i det meste af blogland, for det er et skønt stykke strikketøj. Den ene pind tager hurtigt den anden, og det er meget motiverende at se den ene stribe efter den anden træde fint frem. – Og så på en pind 6 – need I say more?

Jeg valgte en ‘grov sennep’ som base sammen med en mørk grå mohair, og det har jeg skiftevis op- og nedture over. Den er blevet mere brun, end jeg først havde forestillet mig, og selvom jeg primært laver kontrast i grå toner, skinner den brune nuance meget igennem. Nogle dage er jeg helt oppe og ringe, andre dage er jeg lidt ærgerlig over, at udtrykket ikke bliver som først antaget, men uanset bliver den flot.

Kashmir har ligget brak den sidste uges tid, hvor ungerne har været syge og hjemme, men igår fik den et ordentligt nøk, da jeg var til kreahygge med de sødeste blogveninder. Lige nu er jeg to pinde fra at skulle dele til ryg og ærmer, så nu hvor ungerne er raske og afsted, kan jeg endelig komme videre med februarprojektet.

striberLige nu er det ‘bare’ et stort retstrikket stykke, så det er svært at tage billeder af form og fremskridt. Umiddelbart ser det meget stort ud, så jeg er meget spændt på at få samlet kroppen for at se, om pasformen er god, eller om den er lige det største, som jeg mistænker den for at være.

Det er hårdt for fingrene at strikke på pind 6, så i dag har jeg holdt pause, og leget lidt med vendestrik i Tusindfryds Hverdagsuld. Et ganske fint uldgarn, som egner sig perfekt til et lille pudeprojekt.

foto 5Det er lidt svært at se på billedet, men den lyse gråblå er strikket sammen med en kobbertråd. Et fint lille tvist til et ellers plain strikkeprojekt. Hvis projektet lykkedes, kommer opskriften på bloggen i løbet af februar.

– Hverdagsuld og kobbertråd kan købes hos Tusindfrydcph

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

10 svar til Kashmir cardigan – 12MOK – februar uge 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.