Isager Kashmir – 12MOK – februar uge 1

foto 1Så er det blevet februar og tid til at slå op til et nyt projekt. Jeg har byttet poncho ud med Kashmir, for efter at have set den ene smukke sag efter den anden poppe op rundt omkring, så har jeg dårligt kunne vente med at komme i gang med min.

Det er en sand fornøjelse at strikke den ene retrille efter den anden, og se hvordan farverne smelter ind i hinanden. Jeg har ikke lagt en plan på forhånd, så jeg tager det på gefühl – det går fint indtil videre. Idag har jeg strikket med kobbertråden – det er så fint!

– Og så lige et tips til venderækkerne, så du slipper for at tælle række for række:

Når du har strikket den første række masker hen, og har vendt første gang, sætter du en markør efter, at du har strikket 21/23 masker, og strikker derefter pinden færdig. På næste pind skal du således bare strikke til markøren, vende, og så sætte markøren igen, når du har strikke 21/23 masker af returpinden. Sådan fortsætter du, til du har vendt det antal gange, som opskriften kræver. Det fungerer for mig – måske kan det gøre det mere overskueligt for dig også:)

Hvad strikker du i februar?

*/Cecilie

Bogmærk Permalink.

6 svar til Isager Kashmir – 12MOK – februar uge 1

 1. Emilie siger:

  Ser fint ud!
  Jeg er kommet i gang med mit februar-projekt (en trøje i to farver). Måske skulle jeg snart lige have taget nogle billeder af det, så man kan se, hvordan det skrider frem.

 2. Martine siger:

  Ser veldig fint ut! I februar skulle jeg egentlig strikke en Leila Hafzi-genser fra Sandnes Garn, men jeg har også byttet, fordi en annen genser frister mer. Derfor blir det en tykk og god genser i norsk mønster. Gleder meg til å vise på Instagram , og tagger selvfølgelig med 12MOK:)

 3. helle siger:

  Jeg er også lige startet på Kashmir – og har allerede lyst til at lave en to’er – Kunne du fortælle/vise hvilke farver, du bruger – da dit farvevalg ser eminent godt ud!

 4. Anne-Dorte siger:

  Uh jeg kommer helt til at savne at sidde med et stort projekt 🙂

  Men da jeg bliver faster i marts er der gang i en stor produktion af tæpper, djævlehuer, vanter, kraver og strømper til det lille vidunder 🙂

  Bagefter skal en gammel poncho pilles op og trylles om til noget nyt 🙂

 5. Anja siger:

  Det ser så fint ud! Det skal nok blive godt!

  Jeg har gang i to babyveste. Den ene mangler kun at blive syet sammen i siderne og sy knapper i, mens den anden mangler det samme samt skal der også strikkes halsudskæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.