[G]uld

guld1I dag har jeg spundet det pureste guld!

Det pureste plantefarvede [G]uld i blide, smukke nuancer, som frister og inspirerer til at starte nye projekter op. Noget skal indgå som kontrast i februar måneds strikkeudfordring, og noget skal bruges til aprils projekt. Hvad det bliver, har jeg ikke helt besluttet endnu, men jeg har en idé, hvor de smukke farver rigtig kan komme til deres ret.

guld2guld3Bag [G]uld står de søde piger Anne og Louise, som lige om snart åbner en webshop, hvor du kan købe deres plantefarvede lækkerier….

Ja, jeg glæder mig altså!

*/Cecilie

Bogmærk Permalink.

7 svar til [G]uld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.