12 Months of Knitting – inspiration

kashmir gaveSidste ender på februar måneds Kashmir er netop hæftet, og om et par timer skal den gives videre. Hvis du har kigget med på Instagram, har du sikkert set, hvor fint den passer min mor, og jeg er så glad for, at den kommer hen, hvor den bliver brugt og værdsat. I morgen kan du se alle detaljer om den på bloggen.

Nu sidder jeg og surfer lidt, mens jeg prøver at beslutte mig for april, maj og juni måneds projekter. Jeg har med vilje ikke lagt planer for mere end tre måneder af gangen, for der dukker altid noget mere spændende op hen ad vejen. Lige nu har jeg virkelig svært ved at vælge tre projekter ud, som både giver variation i teknik og design, men som jeg også virkelig gerne vil strikke…

Jeg har samlet nogle af mine topkandidater herunder – mon man kan nå at strikke dem alle?

11913129093_ccf0c16dc9_z12// Bluesand cardigan – i lækker farvekombination (Opskrift HER)

81afb30acf97c707022da029c56b2542Supercool jakke i trekanter! I en anden farvekombination, men selve konstruktionen er så fin og unik. Se mere HER…

So many choices – so little time…

*/Cecilie

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

3 svar til 12 Months of Knitting – inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.