Swallow cardigan – 12MOK uge 3

20140121-095000.jpgVi er udfordret af manglende internet, så mandagsstatus blev til en tirsdagsstatus istedet. I en knap vending, kan jeg bruge telefonen som router, men kun på udvalgte steder i huset, og kun hvis vinden blæser den rigtige vej;)

Swallow har ligget lidt på is i sidste uge. Jeg har haft syge børn hjemme det meste af ugen, så et strikketælletøj har været svært at passe ind. I stedet tog jeg en pause fra karry, og strikkede en kjole til prop.

I går ville jeg kunne skrive, at jeg manglede et kvart og et halvt ærme – i dag mangler jeg kun ca. en tredjedel af et, mens det andet ligger fint og færdigt.

20140121-095344.jpgJeg er vist også endelig ved at lande på et knappevalg…

20140121-095403.jpg

Hvordan går det med dit januar projekt?

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

10 svar til Swallow cardigan – 12MOK uge 3

 1. Martine siger:

  Jeg er så spent på å se din Swallow ferdig! Du er flink. Jeg strikker Lun genser fra Pickles som januarprosjekt, og det går bra. Jeg strikker meg nedover bolen nå, og så er det ermer til slutt. Supert med ditt initiativ til knit along! Fin tirsdag til deg.

 2. Anna siger:

  Jeg glæder mig også sådan til at se cardiganen færdig. Jeg tror, at den bliver ufattelig fin med farven og knapperne passer fint.

  Mit januarprojekt mangler faktisk kun at få fæstnet ender – HURRA! Det er mega fedt at få lavet nogle fine ting, og jeg er allerede godt i gang med februar projektet.

 3. …fine knapper du har valgt! Altså hvor jeg glæder mig til at se din cardigan, jeg er blevet helt forelsket i modellen efter at have set den her hos dig og andre.

 4. Kari siger:

  Jeg er vild med de farver du har valgt 🙂
  Vil så gerne høre hvor jeg kan købe opskriften og hvilke farver du bruger?
  Kh Kari

  • Cecilie siger:

   Hej Kari

   Opskriften findes i bogen “The Bird Collection” af Helga Isager. Man skal købe hele bogen, men der er flere andre meget meget fine opskrifter i, så den er klart en investering værd:)
   Jeg bruger originalt Isager garn. Jeg har brugt 4 fed alpaca 2 og 4 ngl alpaca 1. Jeg er en del til overs, så måske kan der nøjedes med 3 af hver. Hvis jeg skal strikke en til, vil jeg i stedet bruge Blackhill højlandsuld fra Garnudsalg.dk sammen med den tynde Blackhill fine alpaca fra samme sted. Så bliver cardiganen et mere økonomisk projekt.

   God fornøjelse
   Kh Cecilie

   • Kari siger:

    Kære Cecilie

    Jeg fandt opskriften i mit eksemplar af “Finstrikket” 🙂 og tak for info om garnforbrug.

    Kh Kari

 5. Emilie siger:

  Det bliver spændende at se dit færdige resultat.
  Her går det også lige så stille fremad, og jeg er snart parat til at påbegynde februars projekt.

 6. Emma siger:

  Jeg skriver lige her selvom det har med et helt andet indlæg at gøre 🙂 jeg er gået i gang med at hækle dine flotte stjerner og mit problem ligger i at brodere øjne og hjerte på. Har du en vejledning til det måske? Jeg ved godt at det sikkert er nemt for mange, men åh hvor har jeg svært ved sådan noget.

 7. Anita siger:

  Det ser rigtig fint ud!

  Selv er jeg færdig med min januarprojekt og er klar til at at tage hul på februarprojektet. Gad vide om man må tyvstarte 😉

  Mit færdige januarprojekt kan ses her: http://photomusen.blogspot.dk/2014/01/12-months-of-knitting-kjolen-fra.html

 8. Anja siger:

  Hvor ser det godt ud! Det er faktisk en lækker farve, som du har valgt.

  Jeg mangler kun nogle få pinde på begge ærmer til min cardigan, og så selvfølgelig monteringen. Den er dog ikke så slem, da kun ender skal hæftes og ærmer sys i ærmegab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.