Swallow cardigan – 12MOK uge 3

20140121-095000.jpgVi er udfordret af manglende internet, så mandagsstatus blev til en tirsdagsstatus istedet. I en knap vending, kan jeg bruge telefonen som router, men kun på udvalgte steder i huset, og kun hvis vinden blæser den rigtige vej;)

Swallow har ligget lidt på is i sidste uge. Jeg har haft syge børn hjemme det meste af ugen, så et strikketælletøj har været svært at passe ind. I stedet tog jeg en pause fra karry, og strikkede en kjole til prop.

I går ville jeg kunne skrive, at jeg manglede et kvart og et halvt ærme – i dag mangler jeg kun ca. en tredjedel af et, mens det andet ligger fint og færdigt.

20140121-095344.jpgJeg er vist også endelig ved at lande på et knappevalg…

20140121-095403.jpg

Hvordan går det med dit januar projekt?

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

10 svar til Swallow cardigan – 12MOK uge 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.