Swallow cardigan – 12MOK uge 2

nøgleEn sen mandagsopdatering på januars strikkeprojekt. Swallow begynder at tage rigtig form, og faktisk mangler jeg kun ærmer, montering og det sidste halsrib, før jeg kan iklæde mig årets første egostrik.

Man er aldrig for gammel til at lære… Eller pille op for den sags skyld… for da første ærme ræsede mod slutningen fandt jeg ud af, at min strikkefasthed og frøken Helgas ikke matcher helt overens. Den passer i bredden (det havde jeg tjekket), men højden tjekker jeg sjældent, og det er da også de færreste opskrifter, hvor det virkelig er relevant. Ikke desto mindre stod jeg med en passende længde og 36 pinde for lidt, og så måtte jeg jo hive det hele op igen. Jeg kunne måske godt have lavet nogle fiksfakserier, men når man nu lægger så meget tid og energi i et stykke håndarbejde – så kan man lige så godt gøre det ordentligt.

to ærmerNu strikker jeg to på en gang i stedet… Med lidt færre indtagninger efter ribben og lidt færre pinde imellem udtagningerne. Det skal nok komme til at fungere.

rygRyggen er blevet ret så fin – jeg tror, vi bliver et godt match.. Swallow og jeg!

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

4 svar til Swallow cardigan – 12MOK uge 2

 1. Malene siger:

  Ser superfin ud, glæder mig til at se den færdig. Fortsætter selv på årets 2. UFO, men har endnu ikke planlagt resten af årets projekter.

 2. Martine siger:

  Ser veldig fin ut, gleder meg veldig til å se den ferdig! Jeg kommer til å skrive litt om 12 Months of knitting-prosjektet ditt på bloggen min i dag, med håp om å kanskje få med noen nordmenn også 😉 Jeg er i alle fall helt med, og ser fram til 12 fine plagg om et år 🙂

 3. Anna siger:

  Øv, hvor er det ærgerligt. Håber, at du har bedre held denne gang.

  Jeg strikkede min januar-udfordring færdig i går – troede jeg! Indtil jeg fik den på, og det viste sig, at kraven er mega mærkværdig og ikke kan bruges…………….!!!! KNUR KNUR KNUR!

 4. Anja siger:

  Den ser virkelig fin ud!
  Jeg kan godt forstå, at du valgte at pille op, for som du skriver, så må resultatet gerne være helt i orden, når man lægger en del timer i det.

  Jeg ville selv gøre det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.