Swallow cardigan – 12MOK uge 1

swallowSwallow cardigan af Helga Isager er godt undervejs. Bol og forstykker er strikket færdig, så nu venter ryg og ærmer. Jeg er allerede begyndt at overveje, hvilke knapper der skal på… Sorte, glasgennemsigtige eller måske turkise?

Jeg er temmelig udfordret af den omvendte glat, da mine ret og vrangmasker ikke har samme fasthed. Det betyder, at jeg skal stramme ekstra på alle vrangpinde, hvilket giver en anelse ømme fingre og håndled. Bolen blev dog forholdsvis hurtigt strikket igennem, og så var det videre til den sjovere del – nemlig vingerne..

vingerVingestykket var en massiv udfordring. Ikke fordi det er svært at strikke, men fordi der er så mange ting, som skal tælles og holdes styr på på en gang, at det er mig en gåde, at der ikke ligger et diagram sammen med mønsteret. Selv med et efterhånden solidt kendskab til strikkeopskrifter, tog det mig en god rum tid at få griflet et brugbart diagram ned, så jeg ikke skulle sidde og kigge flere steder i teksten for hver pind.

*****

Det fungerer fantastisk godt for mig, det her med at have lagt en plan for mine projekter. Lysten til at kaste mig spontant over et nyt projekt er ikke så overdøvende, tværtimod går jeg og glæder mig til det næste stykke strik, og ikke mindst til at se bunken af fine færdige projekter vokse måned for måned. Det her bliver muligvis det første nytårsfortsæt, som kommer til at holde mere end fire uger 🙂

*/Cecilie

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

8 svar til Swallow cardigan – 12MOK uge 1

 1. Julie siger:

  Det ser jo super godt ud! Du strikker hurtigt! 🙂

  I starten, da jeg så farven du havde valgt, var jeg lidt i tvivl, men jeg er totalt overvældet nu, og min tvivl blev til skamme! Syntes det ser vildt flot ud altså.

  Kh

 2. Martine siger:

  Jeg har nettopp oppdaget din blogg da jeg begynte å følge deg på Instagram, og du inspirerer stort! Jeg har også laget en 12 Months of knitting-plan, og takker så mye for inspirasjon. Du strikker og hekler så utrolig mye fint, og jeg er fast leser fra nå av 🙂

  Beste hilsner fra Martine

 3. Hvor er du hurtig! Jeg har ladet ig inspirere af dig, men har skåret antallet af strikkeprojekter ned til fire – det er for mig mere overkommeligt 🙂 Det bliver spændende at se, hvor langt jeg når!

 4. Lisbeth siger:

  Hold da op du er hurtig. Overvejer lidt at gøre som dig, men er lige som ikke helt så struktureret i min planlægning (endnu). 🙂
  Men den ser super fin ud og vildt lækker farve, skal til at bruge en der ligner i min
  cocktail 🙂

 5. Hold nu op, hvor er det imponerende allerede! Smuk smuk farve og smuk strik! Jeg synes helt klart, at du skal gå efter de turkise knapper.

  Jeg planlægger også en hel af mine projekter, laver lister og prioriterer… Men jeg er ikke særlig god til at estimere, hvor lang tid den enkelte ting tager… 🙂

 6. anne skyum siger:

  Du får lige et godt gammelt strikketip i forhold til løsere vrangpinde: strik vrangpinden på et halvt nummer tyndere pind.
  Og med 2 knit-pro “skift spidsen” wirer med en pind i den ene ende og “endeskiven” i den anden føles det som at strikke frem og tilbage på rundpind, hvad jeg også helt klart foretrækker.

 7. Christina siger:

  Mm hvor bliver den lækker!

 8. Ej den bliver vildt flot! Jeg er igang med en sweater til min mand – også et større projekt, men jeg er gået lidt kold på den.. SKAL igang igen nu, inden den ligger for længe (for så bliver det først for alvor svært)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.