Swallow cardigan – 12MOK – januar uge 4

swallowTadaaa

Fine Swallow er nu fiks og færdig, og jeg kan sætte punktum ved januars strikkeudfordring med stor tilfredshed. Garnet er blødt og lækkert, og designet er lige tilpas underspillet til, at den godt kunne gå hen og blive en favorit i min vintergarderobe.

Den har faktisk været en fornøjelse at strikke, trods jeg gik lidt død i projektet undervejs. Det var vist mere farven end vrangpindende, jeg havde brug for en pause fra, og takket være alle jeres råd om at gå en ½ pindestørrelse ned på vrangpindende, gik det forrygende det sidste stykke vej.

Det er ikke sidste gang, at jeg strikker en Swallow. Den næste skal være med en tråd uld i stedet for alpaca 2, for selvom den er fantastisk blød, ville den vinde endnu mere med lidt mere stabilitet.

foto 5

Jeg endte på lærredsknapper, som jeg viste i sidste uges indlæg. De er syet i med lys koral tråd, som tæt på giver en smule kant – bare en smule, for egentlig synes jeg, at den har kant nok med sit fine ribmønster.

ryg

Faktaboks:

 • Mønster: Swallow af Helga Isager. Findes i “The Bird Collection” og vist også i “Fintstrikket”.
 • Garn: 200 g alpaca 2 i farve 3 + 150 g alpaca 1 i farve 1
 • Størrelse L
 • Noter: Jeg har fulgt opskriften mere eller mindre til punkt. Jeg måtte dog kapitulere på alle de mange direktioner ved ærme/hals/rib, så jeg nedfældede et diagram til både front og ryg. Det gjorde det både nemmere og hurtigere end at skulle sidde og tælle masker og rækker.

Resten af måneden skal bruges på at færdiggøre eksisterende projekter, mens jeg glæder mig til at sætte februars udfordring på pindende.

Hvordan går det med din januar udfordring?

*/Cecilie

Husk at du også kan følge med på Instagram under #12monthsofknitting. Her kan du også se projekter fra andre, som har taget udfordringen op.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

19 svar til Swallow cardigan – 12MOK – januar uge 4

 1. Lise siger:

  Hvor er den bare blevet flot. Det må være en klar favorit. Er meget fristet til at gå i gang også.

 2. Katrine/gugge siger:

  Wow, hvor er den bare helt fantastisk flot!! Jeg er vild med både facon og farve (specielt på øverste billede, synes jeg farven er flot).
  Kan det virkelig passe, at du kun har brugt 350g garn i alt?
  Virkelig en lækker sag!!

 3. dorte siger:

  godt du holdt ud – hvor er den blevet flot

 4. Anne D siger:

  Den er bare blevet så flot. Og det bare den dejligste farve.

 5. Susanne Tang siger:

  Jeg er helt vild med den der trøje, og den kunne godt komme på min ønskeliste fremover 🙂 Jeg kan virkelig godt forstå, at du er blevet glad for den.
  Nu vil jeg starte med at kigge i den bog, du skriver, at opskriften er i, og har du så ikke lyst til at dele dit diagram, så det også letter arbejdet for os andre?

 6. Marianne siger:

  Hej Cecilie
  Hvad for noget garn har du brugt? Altså hvilken slags Alpaca?

  Vh. Marianne

 7. Simone siger:

  Smuk smuk smuk. Både dig og trøjen!

 8. Lise siger:

  I am just amazed at how fast you knit! I started a scarf after Christmas, and I am only a third of the way done. How do you do it?

 9. Emilie siger:

  Den er da blevet rigtig flot. Jeg kan godt forstå, at du føler dig fristet til at strikke en mere.
  Her går det også fint med udfordringen. Jeg er godt med og satser på at poste nyt på bloggen i dag eller i morgen.

 10. nina siger:

  Hvor er den smuk!

 11. Christina siger:

  Den er da simpelthen så flot. Ih du lokker med nye projekter

 12. Neeeeej hvor er den fin 😀

 13. Anja siger:

  Hvor er den blevet fin! Igen, jeg kan godt lide farven!

  Mit januarprojekt er færdigt. Jeg tvivlede på, at jeg nåede det, men det gjorde – endda i god tid.
  http://zoomsnoren.blogspot.dk/2014/01/januars-udfordring-er-frdig-eller-nsten.html

 14. Dorthe siger:

  Rigtig lækker cardigan.

 15. Fruenpaagaarden siger:

  Nøj hvor er den bare lækker. Jeg var på biblioteket i går, og lånte bogen “Finstrikket”. Swallow Cardigan var bestemt en model jeg faldt for, men piv – jeg er stadig nybegynder. Har strikket ret nem ragnlan, og er næsten færdig med Cille bluse…. Må skynde mig at blive dygtigere, for jeg får endnu mere inspiration at se din flotte model. Farven er lækker. Tillykke.

 16. Pingback:Hvad jeg har på pindende – lige nu | Små tanker fra en kreativ løbemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.