Swallow cardigan – 12MOK – januar uge 4

swallowTadaaa

Fine Swallow er nu fiks og færdig, og jeg kan sætte punktum ved januars strikkeudfordring med stor tilfredshed. Garnet er blødt og lækkert, og designet er lige tilpas underspillet til, at den godt kunne gå hen og blive en favorit i min vintergarderobe.

Den har faktisk været en fornøjelse at strikke, trods jeg gik lidt død i projektet undervejs. Det var vist mere farven end vrangpindende, jeg havde brug for en pause fra, og takket være alle jeres råd om at gå en ½ pindestørrelse ned på vrangpindende, gik det forrygende det sidste stykke vej.

Det er ikke sidste gang, at jeg strikker en Swallow. Den næste skal være med en tråd uld i stedet for alpaca 2, for selvom den er fantastisk blød, ville den vinde endnu mere med lidt mere stabilitet.

foto 5

Jeg endte på lærredsknapper, som jeg viste i sidste uges indlæg. De er syet i med lys koral tråd, som tæt på giver en smule kant – bare en smule, for egentlig synes jeg, at den har kant nok med sit fine ribmønster.

ryg

Faktaboks:

  • Mønster: Swallow af Helga Isager. Findes i “The Bird Collection” og vist også i “Fintstrikket”.
  • Garn: 200 g alpaca 2 i farve 3 + 150 g alpaca 1 i farve 1
  • Størrelse L
  • Noter: Jeg har fulgt opskriften mere eller mindre til punkt. Jeg måtte dog kapitulere på alle de mange direktioner ved ærme/hals/rib, så jeg nedfældede et diagram til både front og ryg. Det gjorde det både nemmere og hurtigere end at skulle sidde og tælle masker og rækker.

Resten af måneden skal bruges på at færdiggøre eksisterende projekter, mens jeg glæder mig til at sætte februars udfordring på pindende.

Hvordan går det med din januar udfordring?

*/Cecilie

Husk at du også kan følge med på Instagram under #12monthsofknitting. Her kan du også se projekter fra andre, som har taget udfordringen op.

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

19 svar til Swallow cardigan – 12MOK – januar uge 4

  1. Pingback:Hvad jeg har på pindende – lige nu | Små tanker fra en kreativ løbemor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.