Hæklet stribetæppe

foto 1Der var få hjemmegjorte julegaver under træet i år, men tilgengæld var der puttet masser af tid, kærlighed og tanke i dem. Det største projekt var et sofatæppe til mine forældre i fine hæklede striber og farevskift.

Selvom jeg har strikket og hæklet i snart mange år, bliver jeg altid enormt ydmyg omkring mine værker. Holder vejret og bider tænderne sammen, mens jeg beder til, at modtageren ikke tænker: Shit, hvad skal jeg dog med den klud… Har du det også sådan?

Tæppet her er endte jeg med at blive rigtig vild med. Så vild faktisk, at jeg nåede at samle sammen til et mere, som jeg må presse ind et sted i løbet af året.

foto 2tæppeHæklet stribetæppe

  • Mønster: babytæppe fra Lutter Løkker af Jeanette Bøgelund Bentzen
  • Garn: Nepal fra Drops – 19 ngl bundfarve (lys grå 0500) + 17 ngl kontrastfarver fordelt på: 8 ngl sort (8903), 2 ngl mørk grå (0506), 4 ngl mørk grågrøn (7139), 3/4 ngl lys grågrøn (7120), 1 ngl okker gul (2923), 3/4 ngl grå (0501)
  • Størrelse: Ca. 120×160 cm
  • Ændringer: Jeg har slået dobbelt op + lidt og hæklet, til jeg synes, det var stort nok. Derudover er opskriften fulgt til punkt.
  • Kommentarer: Jeg fik slået luftmaskerne for løst op i starten af arbejdet, så der blev forskel på start og afluk. Næste gang sørger jeg for at slå stramt op  begyndelsen.

*/Cecilie

 

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

12 svar til Hæklet stribetæppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.