So long and thanks for all the Fish!

9d1df192505e11e381f2124ecfe7b39e_8Det er noget sjovt noget, det der med årsskifte. Det er en milepæl, en ny begyndelse, et nyt kapitel og ikke mindst en mulighed for at lægge tiden bag sig. Symbolværdien er stærk, og for mange – inkl. mig selv, er det en dag, som der er set frem til længe.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi med glæde vinker farvel til 2013 herfra. Et år, som på mange måder har kørt os ud i ekstremerne, og som har krævet overmenneskekræfter at stå igennem. Det har været året, hvor sygdom har kørt i ring og i ring, og hvor slutspurten mit studie blev udskudt to gange. Det var også året, hvor jeg blev så led og ked af at høre på mig selv. At de eneste historier, der kunne komme ud gennem fingrene enten handlede om svære beslutninger, sygdom eller udsat studie. 2013 blev året, hvor vi herhjemme fik prøvet os selv af, fandt en ny fælles front, og sejlede med vandende for at overleve.

2014 har stor symbolværdi for mig. Det er et nyt og uprøvet år, som jeg glæder mig til at fylde med ting, som gør mig glad. Jeg har længe øvet mig i at give slip på bekymringer og dårligdom, så vi kan tackle 2014s udfordringer med oprejst pande. Skole og eksamener har fyldt det meste af de forgangne år. Den del blev der sat endeligt punktum for d. 03 december. Jeg glæder mig usigeligt meget til et år, hvor jeg ikke har den del hængende over hovedet, men snart skal ud og være en del af det virkelige liv.

2014 bliver året, hvor jeg vil gå helt ned i gear. Hvor jeg vil dvæle ved detaljen og trække vejret en ekstra gang. Et år, hvor jeg vil droppe pligtfølelsen, og kun vælge det, som giver mening og gør mig glad. Et år, hvor jeg vil grine mere, elske mere og strikke mere. Og dele mere. Et år hvor prioriteringer og struktur skal give en lettere hverdag og meget mere plads til det, som giver værdi. Hvor veninder og venner skal have mere plads. Hvor kærligheden skal have mere plads. Hvor kvalitet trumfer kvantitet. Hvor kreativiteten skal blomstre igen, og hvor nye idéer får plads i både hjerte og fingre. Jeg rejser mig fra støvet og tager bloggen med – gør jeg!

– Og indtil vi ses igen, vil jeg ønske jer alle en fantastisk afslutning på det gamle år. Om I lukker og slukker med glæde eller vemod, så håber jeg, at 2014 bringer jer alt det, som I fortjener ❤️

Happy Newyear

*/Cecilie

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til So long and thanks for all the Fish!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.