Lego wear

1 (1)I 1993 lancerede Lego deres første tøjlinje “Lego Wear”. Så vidt jeg husker, var det noget med signalfarver og ikonisk design, og ikke mindst det genkendelige Lego brand plastret ud over. Idag står Lego for en mangfoldig tøjkollektion, som både repræsenterer deres førende mærker som Friends og Ninjago, og en mere neutral kollektion, stadig med glade børnefarver, men i en mere klassisk stil.

Vi har haft lidt forskelligt Lego Wear til Alma, som vi har været rigtig glade for. Pasformen er god, og kvaliteten er helt uovertruffen. Selv vask efter vask er farve og blødhed bevaret, og det er alligevel sjældent, at kvalitet og pris går i fornuftig hånd.

For nogen tid siden, blev vi spurgt, om vi ville anmelde et sæt Lego Wear, og med god erfaring i bagagen tog vi imod. Det er første gang, at vi har prøvet nattøj fra Lego. Kvaliteten er tyk, blød og lækker, og skal jeg være ærlig, så har jeg selv lyst til at krybe i det. Pasformen er også helt perfekt, og endelig et sæt nattøj, hvor blusen har lidt længde, så han ikke skiller på midten, og elastikken i bukserne sidder godt på babymaven. Det eneste, jeg godt kan savne, er en ekstra åbning i halskanten, så man ikke skal krænge blusen ned over hovedet.

Her er lidt ønsker til ungerne, som meget gerne må ligge under træet i år:

VirgilAlmaFind alle de fine styles på Lego Wear’s side HER!

*/Cecilie -Sponsoreret indlæg
Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.