Jul på budget #7 Stjernevrimmel

stjernerEn fin stjerneremse er det første julepynt, som jeg har fået frembragt i år. Naturen har være inspiration til dette års Jul på budget idéer, og jeg har glædet mig til at vise første indlæg i denne lille miniserie.

Jeg har samlet, hvad jeg havde i gemmerne: Stjernestrimler, filtkugler, læderrester, pakkesnor, broderigarn, perler og bjælder. Der er ikke alt på bakken, der endte på mit ophæng, men mulighederne er uendelige.

Du skal bruge en gren i ønsket længde. Min er ca. 40 cm, og det passer godt med 4 strenge. Grenen skal tørre på radiatoren et døgns tid, før den er klar til brug.

Begynd med at sætte et farvetema for ophænget. Jeg har valgt naturtoner med grøn, guld, rosa og koral for at have julen med. Vælg noget tungt som en porcelænsperle eller klokke i enderne, for at holde snorene stramme og på plads.

detaljeHer er lidt inspiration:

stjernerogkuglerStjerner i sort, genbrugspapir og målebånd fra Ikea

fjerFjer i læder

klokkeknapper og en klokke

God fornøjelse

*/Cecilie

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

7 svar til Jul på budget #7 Stjernevrimmel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.