Jul på budget 2013

papirsbolde

Sidste år holdt vi jul på budget herhjemme, og i den forbindelse lavede jeg en række DIY med fin julepynt til næsten ingen penge.

 I år holder vi også jul på budget. Mest fordi jeg synes, det er sjovt at udfordre kreativiteten til at bruge materialer, som er let tilgængelige og ikke koster en formue. Jeg har flere ideer på tegnebordet, som jeg glæder mig vildt til at komme i gang med efter d. 15 november, hvor den der herrens opgave er afleveret.

Indtil da, vil jeg ‘genudsende’ sidste års Jul på budget ideer. Håber, du har lyst til at kigge med:)

bær og vase

Papirsbolde med perler – Se indlægget HER!

*/Cecilie

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

6 svar til Jul på budget 2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.