En god fornemmelse i maven

foto 1Det er Virgils første uge i vuggestuen. Dagene er gået over al forventning, og i dag skal han både sove og spise deroppe alene. Personalet er virkelig søde, og alt i alt har det bare været en rigtig god oplevelse at han skulle starte deroppe.

Jeg er så lettet… Helt ned i maven… Beslutningen om at flytte ham fra dagpleje til vuggestue er til dato den sværeste beslutning, vi har måtte træffe for vores barn – og så alligevel har den været så klar og helt uden tvivl, at det faktisk var det eneste valg, vi kunne tage. Siden vi tog ham ud af dagplejen, er vi gang på gang blevet bekræftet i, at det vi gjorde det rigtige – for pokker, hvor er det bare vigtigt at lytte til den der mavefornemmelse!

Nu vil jeg nyde timerne til kl 11.30, hvor jeg glæder mig til at hente min lille fis ♥

Nyd weekenden!

*/Cecilie

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

6 svar til En god fornemmelse i maven

 1. Karen Elisabeth siger:

  Det er da skønt at høre :0)

 2. Anette siger:

  dejligt at maven kan følge med i beslutningen 🙂

 3. Karin Ea siger:

  Åh hvor det godt at høre, at det føles rigtigt – det er utroligt som de beslutninger om vores børn, bare rammer helt dybt inde i en!

 4. Mona Honnens siger:

  Hvis man aldrig har følt sig sårbar, så mærker man det bare når man bliver forældrer. Dejligt at I er blevet bekræftet i at I jeres beslutning.

  Mona

 5. A + K = ♥ siger:

  Godt, at beslutningen var den rigtige – så kan han trygt sendes afsted (: Og sikke et dejligt billede, hvor er han dog bedårende (:

  – Anne

 6. Mette siger:

  Hvor er det dejligt at læse! Jeg husker dit indlæg om overvejelserne – og ja jeg er fuldstændig enig og bliver også bekræftet i det gang på gang i mit eget liv med børn – lyt til mavefornemmelsen! Dejligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.