Vinder af babytæppe med trekanter

vinderAnna skriver i sin kommentar:

Åh det er SÅ flot et design. Ville ønske jeg kunne strikke :)
Jeg ville selv beholde tæppet hvis jeg vandt. -til min lille pige som nu er 7 uger. Hun fortjener det, da hun havde en hård medfart. Hun fik en infektion efter fødslen og var indlagt på neonatal i 8 dage. Så nu håber jeg, at jeg vinder så hun kan blive pakket lækkert og flot ned i barnevognen her til efteråret/vinteren.

Lækker blog og mega lækre ting du laver. Du er en mega inspiration.

Tusinde tak for de fine ord, og stort tillykke med tæppet. Send mig din adresse under kontaktfanen:)

Jeg har en ny spændende Give Away klar til næste uge – mere om den senere!

Bogmærk Permalink.

3 svar til Vinder af babytæppe med trekanter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.