Med panikangst og klamme håndflader

foto(1)Okay… Så idag har jeg afleveret mit barn! Sådan rigtigt!!! Med dunkende hjerte, hyperventileren og flimmer for øjnene, har jeg kastet en af mine dyrebareste i armene på en fremmed..
… og så satte jeg mig ellers ud i bussen… og kørte væk – afsted – forlod.. Med hjertet i hånden og et sort hul i brystet.

Pis pis pis – hvorfor er det så skide svært? Er det mon bare det der uendelige moderlige følelseshav, som er ved at drukne mig? eller kan det være det lille gryn af nagende tvivl, om han nu er det rigtige sted?

Jeg tæller sekunderne til kl er 12.30, hvor jeg tager den røde kappe på og løber efter mit barn med 7 mile skridt og strakte arme…

GIV MIG SÅ MIT BARN!!

BASTA!

PS: tjek lige den lækre hue fra Krittewitt ❤
Bogmærk Permalink.

8 svar til Med panikangst og klamme håndflader

 1. Tina Eriksen siger:

  Uha var for en måned siden i samme situation – det er virkelig med et sug i maven når man går derfra første gang. Heldigvis er det bare godt rigtig godt med K – han er allerede glad for at være i vuggestuen. Må altså også sige at mine hverdagsfridage er blevet “mine” igen – et par timer uden at skulle høre efter en baby er ikke så tosset:)

  • Cecilie siger:

   Det glæder jeg mig også til… Altså fridagene. Den tid kommer heller aldrig igen, så den skal udfyldes med alle de ting, jeg holder af. Dejligt at K er faldet til. Det kommer V også til. Vi kender heldigvis dagplejeren fra vores datter og holder selv meget af hende.

 2. Christel Skov siger:

  Jeg er så heldig, at farmand tager over når jeg starter på arbejde om 2 uger, efter at have været hjemme i 15 mdr. Sønnike bliver 1 år to uger efter jeg starter på job, så jeg har nydt hvert et sekund med far og søn. Far er fuldtids hjemmegående efter en arb. ulykke, og det har været guld…. Så nu skal de to hygge sig, og det glæder de sig til… Men når dagen kommer, at sønnike skal ud og passes, så bliver det også med et blødende hjerte at han bliver afleveret…. Håber du klarede dagen alligevel!!

  • Cecilie siger:

   Tak Christel. Hvor er I heldige (trods uheld), at I kan tage jer af jeres søn så længe. Håber, far og søn får en fantastisk tid:)

 3. Ida siger:

  Det har hele augustmåned budt på herhjemme. Har stadig en lille knude i maven hver morgen jeg afleverer… puha det er svært at give slip.
  PS. FIN hue!

  • Cecilie siger:

   Ja det er overraskende svært – det kom virkelig bag på mig, at jeg havde det så skidt med det. Det går bedre idag, da han satte i et kæmpe grin, da han så dagplejemor:)

 4. Sysleren siger:

  Den opgave overlod jeg til barnets far. Barnet tog det ellers ret pænt og ville slet ikke med hjem igen. Det gjorde også lidt ondt, selvom det jo kun er godt.

  Hvordan gik det?

  • Cecilie siger:

   Det gik ok, tak:) Virgil er dog en langsom starter, hvilket jeg ikke havde troet. Det er stadig med blødende hjerte, at han er afleveret. – men jeg ved, at han har det sjovt og er i trygge hænder. Så må mor jo bare tude ud herhjemme, ikk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.