1 års ren kærlighed

DSC_0351Idag fylder min lille store dreng 1 år!

Faktisk er det om ganske få timer, at jeg for første gang så det lille menneske, som bestemt ikke havde travlt med at komme ud. 12 dage over tid og en igangsættelse skulle der til, før han endelig berigede os med sit dejlige væsen.

Han er 1 års ren kærlighed… Mindst… Mit hjerte skipper to slag, når jeg kigger ind i hans dejlige runde hoved, og hans grin kan løfte alle bekymringer. Vi har ikke haft en nem start, ham og jeg. Flere behandlingsforløb og en operation i vinters satte symbiosen på prøve, men efter et par tætte måneder, er vi ved at være der igen. Lige i hjertekulen hvor han hører til.

 Det travle har han indhentet siden… Han vokser med lynets hast, både i højde, drøjde og i udvikling. Stavrer rundt med en finger i hver hånd, siger Muh, Mam og Mor (!).
Pludrer, fortæller, viser og peger. Leger, tumler, krammer og møsser.

Idag har vi fejret med fars familie… Imorgen fejrer vi med mors… Tillykke min dejlige skat

Giveawayen er lukket for deltagelse nu – jeg trækker en vinder imorgen formiddag.

Bogmærk Permalink.

4 svar til 1 års ren kærlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.