Vokseværk

foto 1Tak for alle de fine kommentarer på babytæppet med trekanter. Jeg bliver altid helt overvældet, når der er nogen, der viser interesse for mine opskrifter – TAK for det! – Og huske endelig at smide et link på opskriften, hvis du har strikket tæppet og viser det frem på blog/Instagram/Facebook eller lignende, så vil jeg gerne linke til dig!

Måske har du tænkt på, hvordan tæppet vil tage sig ud i “voksenstørrelse”. Det kan jeg godt løfte sløret for her!

Garnet har ligget og ventet det meste af sommeren, og for nogle uger siden, gik jeg så i krig. Det bliver SÅ LÆKKERT, det skal lige slås fast, så hvis du går og overvejer et nyt sofatæppe, siger jeg bare GO FOR IT.
Jeg skal nok ligge en færdig opskrift ud, når jeg er færdig, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du måske bruge mine noter…

Jeg har slået 215 masker op med Cotton3 og fulgt opskriften på babytæppet. Tæppet måler ca. 120 cm i bredden og målet er godt 160 cm i længden, og i følge mine udregninger, går der ca. 26 ngl til hele tæppet. Jeg har dog 30 på lager, og det lader til, at de ikke rækker helt så langt som jeg havde regnet med.

Nu vil jeg skynde mig at tage et par rækker mere, inden fisen vågner:)

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

11 svar til Vokseværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.