Vokseværk

foto 1Tak for alle de fine kommentarer på babytæppet med trekanter. Jeg bliver altid helt overvældet, når der er nogen, der viser interesse for mine opskrifter – TAK for det! – Og huske endelig at smide et link på opskriften, hvis du har strikket tæppet og viser det frem på blog/Instagram/Facebook eller lignende, så vil jeg gerne linke til dig!

Måske har du tænkt på, hvordan tæppet vil tage sig ud i “voksenstørrelse”. Det kan jeg godt løfte sløret for her!

Garnet har ligget og ventet det meste af sommeren, og for nogle uger siden, gik jeg så i krig. Det bliver SÅ LÆKKERT, det skal lige slås fast, så hvis du går og overvejer et nyt sofatæppe, siger jeg bare GO FOR IT.
Jeg skal nok ligge en færdig opskrift ud, når jeg er færdig, men hvis du ikke kan vente så længe, kan du måske bruge mine noter…

Jeg har slået 215 masker op med Cotton3 og fulgt opskriften på babytæppet. Tæppet måler ca. 120 cm i bredden og målet er godt 160 cm i længden, og i følge mine udregninger, går der ca. 26 ngl til hele tæppet. Jeg har dog 30 på lager, og det lader til, at de ikke rækker helt så langt som jeg havde regnet med.

Nu vil jeg skynde mig at tage et par rækker mere, inden fisen vågner:)

*/Cecilie

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

11 svar til Vokseværk

 1. Marie siger:

  Årh det ser lækkert ud!!!

  Glæder mig til at se det færdige resultat!

  Knus fra Marie

 2. Mette siger:

  Det ser virkelig dejligt ud i stor størrelse også.. Jeg er så småt gået igang med barnevognsstørrelsen, dog kun som prøve på noget garn jeg havde liggende, og som jeg ikke har nok af til et helt tæppe – men hvem ved .. måske jeg pludselig får lyst til at lave et for real 😉

  Hvor lang er den rundpind du har brugt til det store tæppe?

 3. Ditte siger:

  Det er simpelthen SÅ fint et tæppe, som jeg vil rode mig ud i her i efteråret/vinteren.

 4. Rikke siger:

  Det ser så fint ud det tæppe. Vil meget gerne bede om opskriften på babytæppet som min kære svigermor vil gå i gang med til vores kommende søn 🙂 hvis det er muligt?

 5. Anette Kiehn siger:

  Hej Cecillie

  Ved ikke om det er her jeg kan købe mønstret til dit lyserøde babytæppe ? Håber det , vil meget gerne lave det til mit barnebarn som kommer til januar.

  M.v.h Anette

 6. camilla sterll siger:

  Hej Cecilie

  Er dit tæppe blevet færdigt? Hvor mange nøgler endte du med at bruge? Tænker at bruge Nepal, men kan ikke regne ud hvor man nøgler jeg skal bruge når det har en løbelængde på 75 meter.
  Kan du evt hjælpe mig. Har lavet tæppet i baby størrelse og det er bare så fint…

  Kh

  Camilla

  • Cecilie siger:

   Hej Camilla
   Undskyld det sene svar. Jeg kan ikke helt huske det, men i omegnen af 38 ngl. Så skal du sikkert bruge lidt flere Nepal, da Cotton3 løber længere.
   God fornøjelse:)
   Cecilie

 7. Silva siger:

  Er det farve 344 Marine? Det er virkelig et flot tæppe! Har været herinde og lure mange gange 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.