Hej

hej

Hej blog Jeg er ved at være klar til at blogge igen… er du også klar?
Super, så ses vi lige om lidt!

*/Cecilie

Bogmærk Permalink.

5 svar til Hej

 1. ida siger:

  åååå! nu ska garn inhandlas genast. väldigt fint av dig att dela med dig av mönstret! 🙂

 2. sanne siger:

  Hej:-). Jeg er i fuld gang med at strikke dit smukke tæppe med trekanterne. Skal igennem to stk. da vi venter tvillinger. Årsagen til jeg egentlig skriver er at jeg havde lidt startvanskeligheder. Jeg havde slået de 93 masker op som du skriver i opskriften, og kunne ikke få det til at gå op da jeg så startede mønsteret. Så startede jeg forfra denne gang med 95 masker, og nu passer det. kan de være en tastefejl i din opskrift eller er det mig der laver noget vrøvl undervejs?
  Tak for en skøn blog. Med venlig hilsen Sanne

  • Cecilie siger:

   Hej Sanne
   Det er helt rigtigt, der er nemlig en tastefejl i opskriften. Du skal slå 95 masker op til at starte med, og så skulle der helst ikke være flere glippere:)
   Send endelig et link, hvis du ligger dit tæppe ud et sted, hvor andre kan se det. Så linker jeg til dig på opskriften:)
   God fornøjelse!

 3. Béa siger:

  Hello, its’ really nice this blanket, i will try to do it soon. Thank you from Cahors in France

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.