Vi er stukket af

DSC_1072Vi har taget hul på det sidste af ferien og er stukket af… Helt spontant og uplanlagt er vi taget til det jyske paradis for at nå at nyde det sidste af det, som har været den længste ferie, vi nogen sinde har haft og aldrig får igen.

Mandens barsel sluttede for et par uger siden – sidste barsel, og næste mandag er det for alvor tilbage til virkeligheden. Jeg har nydt vores lille osteklokke, men jeg er også virkelig klar til snart at tage hul på et ‘rigtigt’ liv med faglighed, ansvar og mest af alt – voksenkontakt, som handler om andet end børn, og hvad vi skal have og spise i aften.

Den 19 august starter mit studie – jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til endelig at få sat et punktum her. Del og hersk – ikke? Nu skal det saftsuseme overstås!!

Sommeren har budt på lavt blus herhjemme. For første gang i mange år har der været ro i familien. Alle mand har det godt og trives, og det har givet os ro til at fordybe os i hinanden og virkelig opleve og mærke den udvikling, som begge børn er i lige nu. Bloggen har ligeledes ligget på lavt blus, sommerferie kan man vel kalde det. Der er meget arbejde i at flytte sådan en blog, og der er stadig meget, som skal tilpasses og lægges på rette hylder. Det tager jeg hul på, når Virgil og jeg bliver alene fra d. 05.

Indtil da vil jeg ønske dig en rigtig god sommer. Måske har du stadig ferie? Uanset så skal vi forhåbentlig nyde solen længe endnu.

DSC_1073DSC_1074DSC_1081DSC_1080

 

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Et svar til Vi er stukket af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.