Instahylden

1 (1)Vi har nu boet i det nye hus i 4 måneder, og vi har flyttet rundt mindst 10 gange. Det tager bare tid at få tingene på rette plads, og så hjælper det ikke, at vi er sådan nogen, som gerne vil have lidt forandring et par gange om året.

Væggene synes jeg, er de sværeste at “indrette”- lige næstefter vindueskarme, som aldrig bliver en favorit. Det der med billedvægge og fine opstillinger bliver jeg bare aldrig helt god til, der er altid noget, som ikke ‘føles’ rigtigt. Kender du det?

– Men nu er det endelig lykkedes… En opsætning som gør mig glad, når jeg kigger på den.Ikeas Ekby Gällö vægreol er jeg helt pjattet med – faktisk så pjattet, at jeg slet ikke drømmer om en String reol mere, som den egentlig var en billig erstatning for. Jeg kalder den instareolen – for den har floreret på Instagram i mange måneder i mange forskellige hjem. Sikkert også på diverse blogs, for poplær er den, den fine reol.

Det er sjovt som trends skabes og udbredes, mens man selv står midt i dem, og tænk, at et Ikea møbel kan skabe tendens på den måde. Jeg synes, det er sejt, og jeg er all-in for Ikea møbler, for så er der råd til flere af de ekstravagante sager, kan kan fylde i og på dem, ikk?!

Mine hylder er fyldt med yndlingsting – både lopper og nye sager. Teakskabet herunder er et af de nyeste loppefund, som jeg er særligt glad for. Det er egentligt et gammelt dukkeklædeskab, men jeg synes, det pynter så fint sammen med de andre lopper. Den fine lille Wiinblad krukke er også et loppefund, som jeg ikke er stødt på før. Den er en gave fra min mor, hvilket jo bare gør den lidt mere fantastisk:)

2 (1)Har du mon også en Instahylde?

Smid endelig en kommentar med et link, så vil jeg meget gerne se din version! Ü

*/Cecilie

Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

4 svar til Instahylden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.