Nu med DOT DK

Nu er det officielt… Endelig!!!
Hvadbiertaenker siger farvel til blogspot og goddag til eget domæne.
JUHUUUUUUU
 Jeg glæder mig helt vildt sindssygt meget til at få nyt design, flere muligheder og mere kontrol.
Blogspot har drillet længe nu. Billedupload har været helt umuligt, så jeg har måtte lægge billeder ind igennem telefonen, og derefter redigere på computeren.
Layout og billedbeskæring synes at have sit eget liv, og den sidste måned,
har jeg ikke kunne kommentere på siden,
og derfor ikke svare på jeres kommentarer.
(det virker i dag, så nu svarer jeg lidt tilbage)

Tilløbet til eget domæne har jeg taget længe,
og nu lykkedes det endelig!!

Det har ingen betydning for dig som læser.
Du følger automatisk med, og så håber jeg bare, at du har lyst til at være med der også.

Et kort indlæg herfra,
jeg vil bare lige pippe min glæde:)
Nøgleord: .Bogmærk Permalink.

15 svar til Nu med DOT DK

 1. Retro-Couture siger:

  Skønt. tillykke!!

 2. Binemor siger:

  Ja tillykke, de tanker leger jeg også med, har bare ingen der kan hjælpe mig 🙂

  • Cecilie siger:

   Her bliver det også learning by doing med hjælp fra en veninde, men der findes mange gode tips og tutorials rundt på nettet, som kan hjælpe:)

 3. Tillykke. Jeg følger lige med, for jeg har faktisk mit eget domæne men kunne ikke få det til at spille med blogspot. Så jeg oprettede en blogspot… Men har stadig mit eget domæne.. Bruges det bare ikke rigtig

 4. Rikke siger:

  TILLYKKE med dit eget domæne.

 5. Snullemor siger:

  Tillykke – hvor flytter du så hen?
  Jeg er heldigvis aldrig stødt på problemer her hos blogger… håber heller ikke det sker, men man ved jo aldrig… jeg er altid spændt på at høre om hvad, hvorfor, hvorhen osv. når andre vil prøve noget andet. Fortæl fortæl!
  God flytning og på gensyn : )

  • Cecilie siger:

   Bloggen bliver den samme, adressen hedder så bare hvadbiertaenker.dk istedet for hvadbiertaenker.blogspot.dk.
   Problemerne er først opstået her det sidste halve år, men så har der tilgengæld også været mange af dem.
   Jeg beretter mere, når jeg er flyttet:)

 6. Trillemus siger:

  Tillykke. Jeg er også lidt nysgerrig for at høre lidt om hvorfor og hvordan. Indimellem oplever jeg, at blogspot driller, men jeg ved slet ikke hvordan jeg skal gribe det an, med at få eget domæne og hvordan det fremadrettet fungerer. Fortæl fortæl…

  Kh Mette

  • Cecilie siger:

   Jeg skal nok fortælle mere, når jeg er lidt længere i processen, men efter råd fra Krittewitt har jeg startet med at registrere domæne hos unoeuro og webhotel samme sted. Her kan du få wordpress, og så er det vist noget med at rykke bloggen derover… Længere er jeg ikke nået.

 7. Connie siger:

  Tillykke! 🙂
  Overvejer det samme da jeg slet ikke kan komme igang og finde ud af det med blogger. Eller få det som jeg vil have.
  Men en hjemmeside har jeg til gengæld en mand som kan lave! 🙂

 8. Jamen det var da et dejligt pip, Celilie…
  Kh. Lene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.