En lille farlig mus

Jeg har sendt den skønneste mus afsted til morgen.
Hun elsker sit kostume (phew), YAY!
Her er lidt morgenbilleder.
Lyset er jo temmelig utaknemmeligt, men mon ikke du kan fornemme den lidt betuttede 
begejstring alligevel:)

Kan I have en dejlig fastelavnsdag
– også jer der ikke skal fejre den idag:)
Nøgleord: , , , , .Bogmærk Permalink.

14 svar til En lille farlig mus

 1. Hvor er det en sød lille mus, og hatten af til mor’en for den super fine kreation. Jeg er vild med hatten med ørerne på. Du er for sej!
  Kh Line

 2. Citronmoster siger:

  Den sødeste farlige mus jeg nogensinde har set 🙂

 3. Hvor er hun SØD, fantastisk kostume! Merle ville absolut ikke have kostume på – hverken mariehøne eller tiger, så sådan blev det :o)

 4. Nårh hun er sød 🙂 her blev det slet ikke til noget, da han var syg og jeg derfor ikke gad at kaste mig ud i panik-kostume-kreering, da jeg i går forudså at børnehave ikke ville blive til noget i dag… Også godt det samme, for da jeg spurgte ham hvad han ville være svarede han “farfar”, så det kunne have været klaret med en pullover og et par briller 😉 hun sr dejlig ud – og godt kun kunne lide kostumet:)

 5. Laura, siger:

  Hvor er hun sød 🙂 Det er et virkeligt fint kostume – god arbejde 🙂

 6. Hvor SKØNT!!! Og dejligt at hun er vild med det 🙂 husker også tydeligt da mine drenge var små, hvordan jeg ALTID sad i de sene nattetimer og færdiggjorde fastelavns kostumer….. Kreative og flotte var de (syntes jeg selv) og det fortsatte lige indtil den dag hvor min ældste søn kom og sagde “mor kan jeg ikke bare få et kostume fra BR i år” fordi han havde nået en alder hvor han bare havde lyst til at ligne alle de andre…..hihi, det satte virkelig tingene i perspektiv

 7. Christina siger:

  Hvor er hun dog skøn. Flot kostume. Min dreng ville ikke have sin isbjørn på i morges. Øv…. 🙂

 8. Anita siger:

  Nårh, hvor er hun sød. Er helt vild med hatten med de store ører – hvor er du bare dygtig og kreativ.

 9. Anette siger:

  Ej, hvor er hun bare skøn og så med ører 🙂

 10. Innestemmen siger:

  Så nydelig! En pusekatt og Snehvit ble levert i barnehagen fra oss i dag :))

 11. Sandra siger:

  er helt vild med kostumet – en virkelig skøn ide 🙂

 12. gugge/Katrine siger:

  Hvor er hun dog fantastisk fin!!

 13. Hvor er hun da sød. Den er blevet så fin den dragt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.