Et stille ynk

Her kommer et stille ynk

YNK

Jeg er nemlig helt slået ud af feber, snot og hovedskruetvinger, så verden omkring mig har stået helt stille de sidste dage… eller måske har den ræset afsted i et tempo, som mit sløve sind slet ikke har kunne opfange.

sløvt som i:
jeg-orker-ikke-engang-at-løfte-strikkepindende-sløvt
så ved man, at den er gal

YNK

Der er heldigvis udsigt til bedring, og selvom jeg helst ikke bevæger mig mere end 5 meter væk fra sofaen, tror jeg, at der er lys for enden af tunnelen.

Farmor henter prop idag, og sørme, om hun ikke osse har mad med til aften.
Den slags hjælp kan bare ikke købes for penge.
Jeg ved, at de kommer til at storhygge sig, og jeg, jeg kan få tid til at have ondt af mig selv og ynke lidt mere.

Billedet gemmer på abebrød, som snurrer i ovnen, efter et øjebliks overlegen overskud. Jeg er glad for, at jeg udnyttede øjeblikket, for nu kan jeg byde prop og farmor på friskbagt kanelkage, når de kommer her om et par timer.
Opskriften finder du her.

Bogmærk Permalink.

3 svar til Et stille ynk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.