Camilla bluse


Camilla Babe sweater har været i gang siden d. 27 januar, og nu er den endelig kommet af pindende. Motivationen har været dalende, for undervejs kunne jeg godt se, at den blev alt for stor, men jeg gad ikke at pille op, så færdig blev den.

Billedet er super ringe, det ved jeg godt, men blitz og modlys drillede, og så var det lige på vej ud af døren, at det blev knipset. Sweateren blev foræret til kusinen, som er et år ældre end prop.
Forhåbentlig kan den lune lidt der.

Jeg har ført mønsteret over på ærmerne også. Jeg synes, at det var lidt bare i rene retriller, og resultatet blev ret godt.
Det bliver ikke sidste gang, jeg kaster mig ud i denne opskrift,
bare ikke lige nu,
nu skal der noget nyt til.

Hav en dejlig søndag:)

Link

Bogmærk Permalink.

11 svar til Camilla bluse

 1. Den er SKØØØØN 🙂 og hellere for stor end for lille ikke? 😉

  • Cecilie siger:

   Absolut hellere, og den kunne jo ligge til efteråret – men der er sikkert noget andet, jeg gerne vil have på pindende til den tid:)

 2. Lykke siger:

  Du fik virkelig åbnet mine øjne for denne skønne model, da du sidst viste den frem 🙂 Jeg synes også at din udgave er smaddersød og god ide med mønstret på ærmerne!

 3. Anne siger:

  Den er Så fin!

 4. Pia Zastrow siger:

  Hvor er den skøn! Virkelig fin

 5. Iben siger:

  Iiiih hvor er den skøn. Jeg fik købt opskrift og garn men er ikke lige kommet sååååå meget længere men fik da lige lidt fornyet inspiration på opgaven ved at se de her skønne billeder (:

 6. Bokkes siger:

  Den er bare fantastisk. Efter at have set den her, er jeg nu også gået igang med den. Jeg laver den i Merino Big fra Lana Grossa, og det passer perfekt med strikkefastheden i de små str, og så har jeg bare regnet ud hvor mange masker og lign jeg skal bruge for at lave den i str 4 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.