Hækling on the go

Hverdagen er startet igen.

Kom I alle godt ind i det nye år?

Bogmærk Permalink.

3 svar til Hækling on the go

 1. Demselv siger:

  Jo, tak vi kom ind i det nye år med bravur… og et hoved der var billigt til salg dagen derpå ;o)

  Her er hverdagen også næsten startet i i hvert fald for drengenes vedkommende, på torsdag starter skolen igen, så bliver det RIGTIG hverdag igen, med nogle dejlige stille timer midt på dagen :o) Behøver ikke skrive at jeg glæder mig gør jeg???

  Godt nytår til dig og dine
  Kh. Jill

 2. Lis siger:

  Tak og i lige måde.
  Det ser spændende ud, hvad har du gang i ?

  Kh. Lis

 3. Cecilie siger:

  Jill: Stille timer midt på dagen uden børn er de bedste timer. Dem kunne jeg godt bruge nogle flere af. En fridag imorgen kompenserer dog lidt:) God fornøjelse med dem.

  Lis: Det er et lille hyggeprojekt, som jeg glæder mig til at vise frem i løbet af ugen. Det kan have tre funktioner, så nu skal jeg bare beslutte, om det skal være nummer 1, nummer 2 eller nummer 3.

  Hav en dejlig dag
  Kh Cecilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.