En lun adventsgave til dig

2. søndag i advent byder på hygge herhjemme i gemakken
Vi skal nemlig absolut ingenting, og vi nyder det og hinanden i fulde drag!

Min adventsgave til dig, er opskriften på en hæklet poncho med ærmer.
Den er lun og lækker blød med masser af vidde,

…Uhmmm…

Hæklet Poncho med ærmer– PDF

Designet tilhører mig, og derfor ikke gengives hverken som billede eller i skreven form uden min skriftlige tilladelse. Mønsteret er udelukkende til personligt brug, og må derfor ikke anvendes til kommercielle formål. Det vil sige, at du hverken må sælge mønsteret eller de tæpper, du strikker ud fra det. Link gerne til mig, hvis du bruger mit mønster.

Rigtig glædelig 2.søndag i advent

(opskriften er gennemgået for fejl, men skulle du alligevel finde nogen, så send mig gerne en mail)

Bogmærk Permalink.

12 svar til En lun adventsgave til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.