Sniger kig

Jeg arbejder på højtryk med nye modeller, som jeg håber en dag skal ende i en lækker strikkebog. Det er et fantastisk spændende projekt, og jeg skribler og noterer nærmest konstant, så jeg kan huske alle de idéer, jeg har.

Modellerne bliver tilgængelige i størrelse 1-4 år, og jeg har endnu ikke besluttet, om jeg får plottet nogle drengemodeller ind også

Det er en spændende proces at skrive en bog, for ud over design og pasform, skal der også tænkes i sæson og garn-tilgængelighed, så modellerne kan anvendes hele året, og forhåbentlig mange år frem. Jeg er helt opslugt af det, og kan næsten ikke få strikket en model færdig, før jeg er igang med den næste…

Mirabelle cardigan og Felicia vest kan du se ved at klikke på navnene.
Her nedenunder er jeg igang med at strikke Alba cardigan op.

Allerede nu søger jeg teststrikkere til at prøve opskrifter og pasform af.
For at kvalificere dig, skal du have et barn i alderen 1-4 at prøve modellen på.
Det bliver først rigtig aktuelt i starten af det nye år, men meld dig gerne allerede nu, hvis du vil på listen.

Send mig en mail på hvadbiertaenker@gmail.com, hvis du er interesseret, og skriv gerne, hvilken størrelse, du vil foretrække at strikke op.

Og til mine søde Helge Hækl-a-long læsere, jeg ved godt, at jeg har SVIGTET jer.
Stort UNDSKYLD, jeg er med på banen igen i denne uge!!

Hav en dejlig mandag alle sammen <3

Bogmærk Permalink.

11 svar til Sniger kig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.