Zoologi

Weekenden bød på den skønneste tur i Zoo. Vi så både næsehorn i galop, en tungerækkende isbjørn og en akrobatisk brun en af slagsen. Pingvinerne vrikkede lystigt til stor glæde for Alma og gederne var meget kælne.
Jeg har altid elsket at komme i haven, men der er nu noget helt særligt over det, når man nu har en lille prop med, som oplever med alle sanser.
Det bliver ikke den sidste tur i år!
Bogmærk Permalink.

2 svar til Zoologi

  1. Stine siger:

    Jeg tror gerne at den slags ting er noget helt andet med små børn. Jeg kender det fra juleaften. Forrige jul var uden min niece, og hun manglede altså virkelig, stemningen var slet ikke det samme 🙂

  2. Det er det helt sikkert. Der kommer en barnlig side frem hos en, som er lidt sværere at udleve kun med voksne. Det er skønt! Jeg glæder mig også meget til denne jul:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.