Hello Paulie!

Her er mit næste strikkeprojekt… Paulie!

Ser den ikke lækker ud?

Garnet er bestilt fra Garnudsalg.dk, og jeg glæder mig til at prøve “blog-garnet” af.

Strikketøj er en skøn overspringshandling midt i en eksamenstid!
Bogmærk Permalink.

3 svar til Hello Paulie!

 1. Tine siger:

  Den ser rigtig lækker ud ja:) Hurra for overspringshandlinger:)

 2. Camilla siger:

  Den ser VILDT lækker ud! Og jeg har fluks printet den ud!!

 3. Malene siger:

  Jeg er så imponeret over, hvad du alt får fra hånden. Synes du starter nye strikkeprojekter hele tiden (og du får dem færdiggjort i lynets hast). Hvis jeg skulle strikke denne lækre sag, ville det tage mig 1 år tror jeg. Får ondt i nakke og skuldre, når jeg strikker, men ikke så slemt når jeg hækler. Måske det bare kræver lidt mere øvelse eller de rigtige strikkepinde!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.