De lå lige der…

… og kaldte på mig…
Med sin lækre lyse karrygule senneps farve og tilbud om 10 ngl for 100 kr!
Jeg sværger ellers til uld, silke og andet med kendt oprindelse, men selv med sine 80 procent unatur, er garnet blødt og lækkert. – Og så med den farve. Det kunne jeg altså ikke modstå.
Det skal med til det sønderjyske imorgen, og inden weekenden er gået, er de transformeret om til en skøn Garden Cardi

Jeg glæder mig til vesterhav, fåreflokke, søndenvind, familiehygge og god mad!

Bogmærk Permalink.

12 svar til De lå lige der…

 1. Trinekjr siger:

  Ej den er så lækker, så jeg har lige købt mønstret og drømmer om når jeg får tid til at strikke den:-))Skal lige ha´ afsluttet praktik…har meldt mig hos Line til syning d. 7 og 8 juli – ses vi??
  Kh Trine

 2. Det ville bare være så hyggeligt!!
  Linda fra Retro Couture skal også til syning i de dage, og hun har også lokket… Hmm, jeg bliver vist nødt til at tale et alvorsord med manden:)
  Jeg håber, at jeg kan overtale ham!!
  Kh Cecilie

 3. Trinekjr siger:

  Så håber jeg du kan få ham overtalt:-)) Jeg glæder mig til sydage i Kbh – og tager denne gang afsted uden børn, så det skal også blive helt godt:-))Tænker tit på dig for synes, det er så sjovt at vores små poder blev født samme dag:)) Og nu bliver de snart 1 år, vildt ikk…

 4. Det er slet ikke til at forstå… Hver dag bliver jeg overrasket over, hvor meget hun kan – hvor bevidst hun er, hvor meget personlighed hun har… Og vilje!
  De er jo ikke små babyer længere… De er små mennesker:)

 5. Citronmoster siger:

  Lækker farve. Hvad garn er det?

 6. Naninja siger:

  Super lækker farve.

 7. Garnet hedder Dover og er fra Kvickly.

 8. unikarina siger:

  Garden Cardi er også på min projektliste. Den er så skøn… Hvis du ikke har strikket efter Veera’s opskrifter før, så glæd dig. Hendes opskrifter er så genneførte…

 9. Ja det er virklig en fryd at strikke efter:)
  Jeg har faktisk en Garden Cardi liggende i skabet, som ‘bare’ skal vaskes, strækkes og have knapper. Der har den ligget siden sidste sommer… Måske det bliver nu, den skal gøres færdig!?

 10. SÅ, Trine!! Nu er jeg meldt til workshop:)
  Glææder mig til at se dig. Det bliver SÅ hyggeligt! Hvad skal du sy?
  Knus

 11. Trinekjr siger:

  Ej fedt fedt fedt Cecilie – glæder mig til at se dig igen:-)) Jeg skal sy Rockerjakke og flæsebukser til min 6 årige datter – hun bliver så sej…vil også super gerne sy en vatteret jakke til Magnus, men det kan jeg vist ikke nå…Jeg har beundret alle de fine små jakker du har lavet….jeg synes bare E Gynthers mønstre er noget svære at finde hoved og hale i…eller er det bare mig??

 12. Ej hvor fedt! Jeg vil også vildt gerne sy en til Alma, også selvom hun først kan passe den om et par år…
  jeg har rettet EG’s mønstre til, så de passer til børn idag. Alma passer størrelse 6 mdr i jakke og str. 1 år i vest. jeg har gjort dem længere, ændret halsen og lidt. Hvis du sender mig Magnus mål om maven, vil jeg gerne tegne et mønster til dig. Så kan du sy den derhjemme:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.