Bondekone

Nem bondebluse i Liberty Periwinkle… Syet på under en time!

Der er rigtig mange variationer i mønsteret; klokkeærmer, puf, korte og lange, ligesom længden nemt kan varieres. Der følger en meget udførlig vejledning med, og der er endda en strygeskabelon, så man ikke skal bøvle med målebånd, når kanter skal bukkes om.

Det er sgi’ smart.

I det hele taget er jeg bare stor fan af de her PDF mønstre, for man slipper for at stå og bøvle med porøst mønsterpapir og 10.000 streger som skal tydes. Du printer bare den korrekte størrelse, klipper og klistrer, og så er du kørende!

Næste gang jeg finder det frem, er det for at sy et par lette sommerkjoler, sådan nogen, som er lige til at trække uden på alting… Uhmmm… Vil du også lave en, kan du finde mønsteret her!

Kom så sommer:)
Bogmærk Permalink.

8 svar til Bondekone

 1. Gitte siger:

  Hvor ser den skøn ud, jeg skal vist et smut forbi den butik du linker til:)

 2. Brinja siger:

  Rigtig fin!

 3. Frk. Ranke siger:

  Jeg har lige meldt mig som fast læser på din fine blog:-) glæder mig til at følge med.

  Louise

 4. Sine K-J siger:

  Fin bluse 🙂 Hvor er vi glade for hende Karen, der åbner vores øjne for hinandens skønne blogs. Jeg følger med :o)

 5. Lone siger:

  Den bluse er bare for skøn.. Den må gerne slå sin vej om min krop…

  Jeg har lige meldt mig som fast læser.. jeg må da følge med i flere af den slags skønheder..

  Lone

 6. Anonymous siger:

  Kære Cecilie

  Skøn bondekonebluse….har været inde på den side du linker til – skal man købe mønstret eller hvordan? Har du brugt andre PDF mønstre?
  Glæder mig til at høre fra dig.

  Kærligst
  Sanne
  bassus@sweetie.dk

 7. Tak for de fine kommentarer. Det bliver ikke sidste gang, jeg syer den!

  -Sanne; Man køber mønsteret og downloader det på sin computer. Herefter printer du mønsteret ud til din størrelse, og følger vejledningen i PDF’en. Det kunne ikke være nemmere. Husk dog kun at printe siderne ud med mønsteret på, ellers går den i krig med 200 sider…
  Jeg har prøvet flere PDF mønstre, det er så smart!

  God søndag:)

  Kh Cecilie

 8. Sine K-J
  Det er en fantastisk gestus hun gør, hende Karen. Og dejligt at blive spredt lidt rundt. Jeg har fundet mange inspirerende sider igennem hende:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.