Hvad blev der egentlig af Laks???

Altså den der ikke helt lyserød og ikke helt orange farve, som alle os børn af 80’erne elsker at hade, og som JEG ihvertfald havde svoret, at den aldrig ville komme ind for min dør igen!?

Den er kommet snigende er den. Snigende som en ninja i snedige forklædninger som Melon, neonpink, tekno orange og koral farvet.

Tomato Tomato – den er altså stadig laksefarvet!


Jeg hylder den idag, og går fuld throttle og blander den med lilla hyacint og tulipaner. Duran Duran kører i radioen, og jeg danser rundt og skråler…

Kan I have en dejlig (80’er) dag:o)

Bogmærk Permalink.

3 svar til Hvad blev der egentlig af Laks???

 1. LykkeS siger:

  Åh hvor dit indlæg fik tankerne til at flyve tilbage. Mindes med gru mine haremsbukser i netop laksefarve.. Mine grønne converse, min grønne trøje med 7up manden (hvad var det nu han hed?!) og vigtigst af alt mit meget krøllet hår… Jo jeg var meget yndig og havde da nærmest lagt det bag mig. Men hvor hyggeligt at lade tankerne flyve tilbage…
  Tak for det indlæg, solen skinner og du fik smilet frem her…
  Kh Lykke

 2. Fido Dido var helt sikkert en helt i 80’erne. Jeg samlede Coca cola kapsler i måneder, for at få tøj med ham på…
  Mon vi græmmes om 15-20 år, når vi kigger tilbage på idag?
  Kh Cecilie

 3. LykkeS siger:

  Fido dido det er rigtigt.. Jeg håber ikke at jeg græmmes om 15 år. Men mon ikke jeg igen vil se tilbage og tænke hvad skete der lige der.. Til gengæld er jeg ret sikker på at mine unger vil se på fotos og sige : mor hvad tænkte du på!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.