DUMBKOPF!!!

Lazy Daisy cardigan er færdig, og den er blød, lækker og ALT FOR LILLE!!!!
Den erfarne superstrikker her har strikket på en halv pind for lille, og nu er der bare slet ikke plads til en rund propmave i… Altså siger jeg bare! Dumbkopf!
Godt man hurtigt kan slå op til en ny, denne gang i mere afdæmpede farver og i ren bomuld, som vil gøre sig godt i den kommende sommervarme. De ligner næsten små smørblomster, og med en lysegul buksedragt under, skal den nok blive fin!
Cardiganen er ret nem at strikke, og når daisy’erne først ligger i hånden, går det fort derudaf. Jeg synes ikke, at den var en fornøjelse at strikke – lidt kedelig måske – og så er raglan nedefra ikke min fortrukne. Ikke desto mindre er resultatet fint med meget lidt montering…
Og det kan vi godt lide:)
Jeg har allerede planer om en til. I rosa, brun, mint og sennep. Jeg har ladet mig kraftigt inspirere (læs: tyvstjålet) søde Annes blogfarver, for de er bare så fine sammen. Måske skulle man bestille til sådan en her også?
Men nu skal jeg jo lige være færdig med nummer to først… Eller altså næsten færdig…
Bogmærk Permalink.

7 svar til DUMBKOPF!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.