LYKKElig…

Vi har bryllupsdag idag. 1 år med oplevelser, prøvelser og vigtigst af alt et vidunderligt lille menneske, som fylder vores liv og hjerter med varme og glæde.

Solen skinnede også dengang, da jeg stod til alters med mit livs kærlighed, højgravid og med vand i kroppen til op over begge ører. Det var en fantastisk dag, og det er dagen idag også, hvor vi har besøgt vores ‘gamle’ kvarter.

Kasper har lagt planen for dagen, som har budt på togtur, brunch på Café Castro, gåtur i Utterslev mose, og et kig ind i Grundtvigs Kirke, hvor vi blev viet. Det har været en skøn dag, og prop har vist nydt det lige så meget som os!
Nu sidder vi hjemme igen, med røde kinder og mætte maver og hoveder, og jeg fyldes med kærlighed, når jeg kigger på min familie.
Om jeg er lykkelig?
Det kan du dæl’ dul’me tro, at jeg er!!
Bogmærk Permalink.

4 svar til LYKKElig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.