Happy B-DAYWeekenden står på fejring af min og søsters fødselsdage med både den ene og den anden familie, og jeg glæder mig. Idag skal vi have overdådig lagkage med chokoladeskum, peanutbutter, friske jordbær, creme og bananer i 4 lags sukkerfri symfoni. Grove boller og masser af hygge.
Opskrifter er hentet fra Amos fødselsdagsbagebog og hjertet

Hav en fantastisk weekend!
Bogmærk Permalink.

3 svar til Happy B-DAY

 1. Anne siger:

  Jamen altså tillykke med fødselsdagen 🙂 Den lagkage ser bare lækker ud!!!

  Kh og god søndag

 2. Gitte siger:

  Tillykke med fødselsdagen, kagen ser simpelthen lækker ud. Jeg har lige opdaget din blog og meldt mig som fast læser, det er nogle rigtig fine ting du laver.
  Kh Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.