SYslerier og nørkletøj

Her er min uge i billeder… Jeg har ligget underdrejet med feber det meste af den, men jeg har dog fået lidt fra hånden imellem tågerne. Idag er jeg på benene, og nyder min familie, som jeg har savnet. – Jeg vælger at tro, at de også har savnet mig:)
Den orange cardigan er en klar favorit. Modellen er lige i min smag – lidt vintage – og meget anvendelig. Den kan varieres i det uendelige; denne model har jeg strikket lommer i.
Opskriften finder du i “Vintage Knits for Modern Babies“, og den er let at gange op i størrelse.
Buksedragten er under udvikling. Den er en splejsning af et buksemønster og en tunika, og jeg mangler endnu at greje hals og lukning af slids i nakken. Måske knækker jeg koden i aften:)
PS. Ikke et ord om, at den ligner lidt en klovnedragt.
Tunika med raglan og elastik i hals og ærmer. Stoffet er fra Panduros nye Tilda kollektion, og sååå fint (og upraktisk).
Vesten fra bogen “Blød begyndelse” er også en favorit. Nem at strikke og egner sig lige godt i bomuld som uld. Jeg har strikket flere i cashmere. Der skal ikke meget til, og det er en FRYD at strikke i.God søndag:)
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

8 svar til SYslerier og nørkletøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Følg via email

    Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.