Mig-tid

Tid er en mangelvare her i butikken, og når man navigerer imellem snotnæser og tandfrembrud, lærer man virkelig at sætte pris på den knebne enetid, man kan tiltuske sig.

Jeg har købt mig til tid, og jeg glæææder mig til imorgen, når Line igen slår dørene op for sy og hygge. Det er top inspirerende, og jeg kan mærke det kreative brus boble i mig, når jeg går derfra.

Bukserne syede jeg sidste gang. De mangler bare knaphuller og dertilhørende knapper, så skal de indvies. Blød tynd uld og smukke Liberty fløjl. Jeg er så tilfreds!

Elefantparaden skal blive til en rygsæk til Alma. Jeg er sikker på, at den bliver helt bedårende, og jeg glæder mig til at se det færdige resultat.

Nu skal der stryges, klippes, kantes og pakkes… Og hvem ved, måske indhentes lidt strikketid, hvis proppen ellers er til at putte:)
Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

6 svar til Mig-tid

 1. Det ser så flot ud. godt gået! Hvor er du heldig, at du skal til syning hos Line. Jeg glæder mig til at se rygsækken, når den er færdig. Stoffet med elefanter er vildt fedt! Kh. Linda

 2. Hej Linda
  Ja er det ikke fint!? Og så var det endda til halv pris. Jeg er også lykkelig for syningen. 2 måneder fik jeg i fødselsdagsgave. Det kan vist ikke toppes:)
  Kh. Cecilie

 3. Kirkesjov siger:

  Hej Cecilie

  Flotte bukser du har fået lavet! Jeg går jo også hos Line, men åbenbart modsat uge af dig 🙂 Jeg vil da læse med her og se hvad du elelrs får lavet. Jeg skal kaste mig ud i en rygsæk næste gang.

  Kh. Mette

 4. Hej Mette
  Jeg har slet ikke set din kommentar. Fik du lavet en rygsæk? Det var i det fine hjerte stof, ikke?
  Ih, det er så hyggeligt hos Line. Jeg går om torsdagen, så vi er vist bare hver sin dag. Det havde ellers været hyggeligt på samme hold.

  Dejligt at du læser med. Det gør jeg også hos dig:)
  Kh Cecilie

 5. Anonymous siger:

  Hej Cecilie

  Er helt vild det elefant stof du har lavet rygsækken i. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at sy et sæt dukkesengetøj til min datter Almas dukke.
  Så jeg høre om jeg kan være heldig at lokke ud af dig hvor du har købt det…. :0)

  Venlig Hilsen
  Mai-Britt

 6. Hej Mai-Britt
  Det kan jeg godt forstå, at du er vild med, for det er også bare super fint!
  Det er købt i en stofforretningen i Espergærde. Det er patchwork stof. Hvis du ikke lige er i nærheden af der, kan du godt få lov at købe min rest – der burde være nok.
  Send mig en mail, hvis du er interesseret:)
  */Cecilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 • Følg via email

  Indtast din e-mail-adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg på dette websted via e-mail.